NESREĆA KOD ADE HUJE: Šestoro mladih kolima sletelo u Dunav

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.632
22.11.2014.

Dva muškarca i devojka ostali su zarobljeni u automobilu, koji je pod nepoznatim okolnostima završio u reci.
Jedan od nastradalih bio je u gepeku.
Očekuju se ronioci Žandarmerije koji bi trebalo da pronađu i izvuku automobil sa dna reke Dunav.

Tri osobe stare oko 20 godina poginule su kada je automobil marke BMW uleteo u reku Dunav kod Ada huje u Beogradu.

Još tri osobe koje su bile u vozilu su preživele i smeštene su u Urgentni centar.
Preživeli su mladić i devojka stari 18 i 20 godina.
Nastradali su imali 16, 18 i 20 godina.

Vozač Dušan J.(19) nema vozačku dozvolu, a koji je i vlasnik vozila. Bio je pod dejstvom alkohola. Nije povređen.
Po nalogu Višeg javnog tuzilastva određeno mu je zadržavanje.

Dva muškarca i devojka ostali su zarobljeni u automobilu, koji je pod nepoznatim okolnostima završio u reci. Jedan od nastradalih bio je u gepeku. Ocekuju se ronioci Žandarmerije koji bi trebalo da pronađu i izvuku automobil sa dna reke Dunav.

nesreca2.jpg

nesreca.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/131993...u-dunav-troje-izvuceno-za-troje-se-traga-foto

Poslednja izmena:
Pa kako su uspeli da upadnu u Dunav? :eek:
Iskreno,nisam nikada bio kod te Ade Huje ali koliko znam svuda je Dunav svojim tokom kroz vece gradove zasticen bankinama,pa trotoari,pa setalista,podzide...To mora da se desilo pod dejstvom nekih zestokih opijata.Valjda ce klinci jednom nauciti da izivljavanje sa automobilima nije nikakva zabava niti dokaz muskosti vec potencijalno ubistvo.

Pa kako su uspeli da upadnu u Dunav? :eek:
Iskreno,nisam nikada bio kod te Ade Huje ali koliko znam svuda je Dunav svojim tokom kroz vece gradove zasticen bankinama,pa trotoari,pa setalista,podzide...To mora da se desilo pod dejstvom nekih zestokih opijata.Valjda ce klinci jednom nauciti da izivljavanje sa automobilima nije nikakva zabava niti dokaz muskosti vec potencijalno ubistvo.

Ja sam blizu i otprilike znam šta je moglo da se desi. Pored restorana Carska Ohota, postoje dva puta, jedan koji vodi duž celog šetališta i drugi koji vodi bukvalno u Dunav.

Ako je vozio brzo sigurno je promašio i otišao pravo u reku.
Kad su bile poplave samo je taj deo bio pod vodom.

- - - - - - - - - -

ne budi nacista

15 godina je dosta

5 godina po detetu ??? Videla bih da je tvoje dete.

Ja sam blizu i otprilike znam šta je moglo da se desi. Pored restorana Carska Ohota, postoje dva puta, jedan koji vodi duž celog šetališta i drugi koji vodi bukvalno u Dunav.

Ako je vozio brzo sigurno je promašio i otišao pravo u reku.
Kad su bile poplave samo je taj deo bio pod vodom.

- - - - - - - - - -

5 godina po detetu ??? Videla bih da je tvoje dete.

zasto se ti toliko nerviras axe ? takav je zivot.ja znam da bi mu ti raznela glavu sacmarom.postoji zakon axe.

1595283-540455-img20141122092418-f.jpg

Несрећа се догодила јутрос у 03.43 на Ади Хуји код једног ресторана. Из воде су извучени возач Душан Ј. (19) са хипотермијиом и знацима агресије, Милица Ј. (18) такође са хипотермијом и Лука В. (20) са хипотермијом и преломом леве надлактице, иначе син новинарке Оље Бећковић.

**************************************************************************************************************************

ОВО ЈЕ ПОСТАЛО и више него СТРАШНО: ДОКАЗ да државу воде ДИЛЕТАНТИ. Ништа не знају да раде, погледајмо ко води ресоре САБРАЋАЈА?

Шта ради полиција :?:

п.с.
Ово је свакако тема за пдф "Политика", као што је и ова,

http://forum.krstarica.com/showthread.php/709437-TRAGEDIJA-U-TURSKOJ-Ubijen-navijač-Crvene-zvezde!

ОВО ЈЕ ПОСТАЛО и више него СТРАШНО: ДОКАЗ да државу воде ДИЛЕТАНТИ. Ништа не знају да раде, погледајмо ко води ресоре САБРАЋАЈА?

moram priznati da mi je nekad smesno koliko neko zeli da upetlja i drzavu u nesto sta realno nema veze sa njom.
ovde je jedina odgovornost vozaca i nikog vise.
i u najuredjenijim drzavama se desavaju ove stvari.

sad onaj deo koji se vezuje za drzavu je sama kaznena politika koja bi trebala da bude ostrija, da se povede racuna o korupciji (da ne bude ono saobracajcu..dodjem ti 20€ a ti me pusti dalje) i da se na prvom mestu postuje zakon, da se krivci i kazne prema zasluzi a ne da ih pustaju ili kaznjavaju vise simbolicno nego realno.

u ovom slucaju pijana budala je vozila i pijana budala je sletela i za to mora da odgovara ali ovo nema veze sa drzavom..

Ja sam samo jednom usao u auto kod drugara koji ne pije , ali mi je bio sumnjiv da zna da vozi iako ima dozvolu.
I umalo da poginem, covek uleteo u makazice jer je na desnoj krivini preticao traktor.
Na povratku sa ispracaja sam se vozio sa mortus pijanim covekom ali koji zna da vozi i zna da slusa i zna da je pijan.
Boljen biti sa pijanim koji zna da vozi, nego za treznim koji ne zna...

Od tada dobro procenjujem u cija kola ulazim a to savetujem svima...BMW su mi omiljena za izbegavanje, 80% vozaca BMW su lozaje i budale.

1595283-540455-img20141122092418-f.jpg

Несрећа се догодила јутрос у 03.43 на Ади Хуји код једног ресторана. Из воде су извучени возач Душан Ј. (19) са хипотермијиом и знацима агресије, Милица Ј. (18) такође са хипотермијом и Лука В. (20) са хипотермијом и преломом леве надлактице, иначе син новинарке Оље Бећковић.

**************************************************************************************************************************

Шта ради полиција :?:

п.с.
Ово је свакако тема за пдф "Политика", као што је и ова,

http://forum.krstarica.com/showthread.php/709437-TRAGEDIJA-U-TURSKOJ-Ubijen-navijač-Crvene-zvezde!

Ma i zdravstvo je u opasnosti - sta sve moze da se procita na krsti...

------------------
@tema - nemam saosecanje ili slicno spram ucesnika i zrtava: verovatno su znali da ovaj nema voz. dozvolu, da je pijan ili sta vec - nisi ni morali da ulaze u kola, mogli su da izadju i svasta jos. I najvaznije, ako su oni (bili) budale - sreca da nikoga sa strane nisu ubili i/ili unesrecili.

Drugo: ovo izvrdavanje od pravila i sistema je vec odavno prevazislo svaku meru, a onda kada dodje do posledica bude prica - tada je kasno. Podjite od sebe i pogledajte se koliko vi, licno, vrdate od pravila, pa onda okolina i sta u vezi i sebe i drugih preduzimate. Blebetanje i virtuelna pamet je samo gubitak vremena.

Back