da li smatrate muskarce koji ne znaju da rade osnovne stvari po kuci nesposobnima?
tipa da krece,da zamene nesto,da koriste alat i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da zamenim sijalicu i niko mi nista ne moze<3
ako zaboravis kako se menja pozovi mene..
Ne mislim da su nesposobni nego lenji. Nabrojano bi trebalo i svaka zena da zna. Neka sitnica zakaze, najbolje da sednem i placem, cekam muskarca ili zovem majstora za banalnost.
Kao i sa ruckom i zenama, recimo. Svako ume da kuva, i najtupaviji. Nije to nauka. Pitanje je samo da li hoce.
Na stranu to sto su mi muskarci koji umeju svasta rukama izuzetno seksi![]()
Ima ih koje ne znaju mnogo stvari da spremaju ...Ali bas mnogo .
da li smatrate muskarce koji ne znaju da rade osnovne stvari po kuci nesposobnima?
Nece. I nisu mastovite![]()
aj budi preciznija
shta da zamene
kakav alat
ili da pitam kako da zamene alat koji ne koriste u pokretu :sublimacija:
...ne, kako sam ja odrasla uz zanatiju smatram da svako treba da radi ono sto zna i za sta se skolovao....ne volim priucene majstre, takvi su ustvari
najgori....sve je to oruk, a posle se ipak dodje do toga da se mora zvati strucna osoba....jeste da je ovo vreme jako lose pa kad se nesto povari nije
jednostavno platiti majstora, ali bolje i to nego da tu neku stvar neko neuk dodatno dokusuri...menjanje sijalice i mrezice na slavini i te gluposti skoro
i dete zna da odradi.....
...ne, kako sam ja odrasla uz zanatiju smatram da svako treba da radi ono sto zna i za sta se skolovao....ne volim priucene majstre, takvi su ustvari
najgori....sve je to oruk, a posle se ipak dodje do toga da se mora zvati strucna osoba....jeste da je ovo vreme jako lose pa kad se nesto povari nije
jednostavno platiti majstora, ali bolje i to nego da tu neku stvar neko neuk dodatno dokusuri...menjanje sijalice i mrezice na slavini i te gluposti skoro
Da, razmazeno lenji, mene bi bilo sramota da ne znam osnovne stvari po kuci, i mislim da svakog treba
Pa dobro ne treba svako da stemuje ili popravlja ves masinu naravno
Al da promeni slavinu, sifon, okreci, zameni bravu, hebem mu misa ako nece i ne ume