nesposobni

Ne mislim da su nesposobni nego lenji. Nabrojano bi trebalo i svaka zena da zna. Neka sitnica zakaze, najbolje da sednem i placem, cekam muskarca ili zovem majstora za banalnost.
Kao i sa ruckom i zenama, recimo. Svako ume da kuva, i najtupaviji. Nije to nauka. Pitanje je samo da li hoce.

Ne mislim da su nesposobni nego lenji. Nabrojano bi trebalo i svaka zena da zna. Neka sitnica zakaze, najbolje da sednem i placem, cekam muskarca ili zovem majstora za banalnost.
Kao i sa ruckom i zenama, recimo. Svako ume da kuva, i najtupaviji. Nije to nauka. Pitanje je samo da li hoce.

Ima ih koje ne znaju mnogo stvari da spremaju ...Ali bas mnogo .

da li smatrate muskarce koji ne znaju da rade osnovne stvari po kuci nesposobnima?
tipa da krece,da zamene nesto,da koriste alat i sl.

...ne, kako sam ja odrasla uz zanatiju smatram da svako treba da radi ono sto zna i za sta se skolovao....ne volim priucene majstre, takvi su ustvari
najgori....sve je to oruk, a posle se ipak dodje do toga da se mora zvati strucna osoba....jeste da je ovo vreme jako lose pa kad se nesto povari nije
jednostavno platiti majstora, ali bolje i to nego da tu neku stvar neko neuk dodatno dokusuri...menjanje sijalice i mrezice na slavini i te gluposti skoro
i dete zna da odradi.....

da li smatrate muskarce koji ne znaju da rade osnovne stvari po kuci nesposobnima?
tipa da krece,da zamene nesto,da koriste alat i sl.

Зар би програмер који млати 2000 евра месечно требао сам да кречи стан?
Ја се сигурно не бих зајебавао са тим да сам у ИТ водама.

...ne, kako sam ja odrasla uz zanatiju smatram da svako treba da radi ono sto zna i za sta se skolovao....ne volim priucene majstre, takvi su ustvari
najgori....sve je to oruk, a posle se ipak dodje do toga da se mora zvati strucna osoba....jeste da je ovo vreme jako lose pa kad se nesto povari nije
jednostavno platiti majstora, ali bolje i to nego da tu neku stvar neko neuk dodatno dokusuri...menjanje sijalice i mrezice na slavini i te gluposti skoro

afro , kceri , zashto ne volish majstore?

Pa i misli se na stvari koje nisu za majstore, nego za fizikalisanje, malo slozenije od najelementarnijeg. Za nesto za sta treba vrlo malo ukljuciti mozak, i pokrenuti se. Imas milion stvari koje covek moze sam da odradi, samo da malo ukljuci mozak, i da se zainteresuje.

Da, to su lenji muskarci, a kao posledica su nesposobni.

Pa dobro ne treba svako da stemuje ili popravlja ves masinu naravno
Al da promeni slavinu, sifon, okreci, zameni bravu, hebem mu misa ako nece i ne ume

Не би ми сметало ни да се саплиће док трчи ако смо нас двоје добар тим.
Људи имају различит степен практичне интелигенције, спретности...
Моји критеријуми то никад нису обухватали.

Back