Ne. Moj uži krug je u posedu fontane mladosti, za kojom je tragao Ponce de Leon.besmrtna je samo duša a ne telo.
Inače moje juzer ime je bilo Jaguar b p jer to znači Jaguar besmrtnih plamenova
Little known fact
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Moj uži krug je u posedu fontane mladosti, za kojom je tragao Ponce de Leon.besmrtna je samo duša a ne telo.
Opet je Tito tema
Ne.
Bilo je još 15 komunističkih zemalja pa su sve uspele da se atlantizuju.
Ali samo jedna je imala Smradikale.
Slobodan Milošević je 1986. godine izabran za Predsednika Predsedništva CK SK Srbije na zalaganje Ivana Stambolića. Ko je bio Stambolić?
Ne znam.
Ali posle toga je još bilo nade za atlantske integracije.
Tek 1991/1992 je đavo odneo šalu, porazom Panića, rezolucijom 757.
Vučić je tada razmišljao: "Pa i ne treba nam demokratija. Želim i volim diktaturu."
z
ajde stvarno malo istrazuj i razmisljaj pre izrazavanja
http://www.politika.rs/sr/clanak/34...zava-bivse-SFRJ-sa-15-na-145-milijardi-dolara
a do tada se gradilo , razvijala vojska i industrija , od tada i to rasprodase i silno zaduzise
skoro racunah , gandijeva ulica u bg vredi bar 250 mil evra , samo zgrade
Ne.
Bilo je još 15 komunističkih zemalja pa su sve uspele da se atlantizuju.
Ali samo jedna je imala Smradikale.
Današnja vlast je posledica Titove vladavine.
ajde stvarno malo istrazuj i razmisljaj pre izrazavanja
http://www.politika.rs/sr/clanak/34...zava-bivse-SFRJ-sa-15-na-145-milijardi-dolara
a do tada se gradilo , razvijala vojska i industrija , od tada i to rasprodase i silno zaduzise
skoro racunah , gandijeva ulica u bg vredi bar 250 mil evra , samo zgrade
Vratimo se daleko i u prošlost, za sve su krivi Adam i Eva.Sadanji rezim je posledica ljudi koji su ziveli za vreme Titove vladavine.
Hej Hrvat jel ti teško pala zabrana u Blajburgu? [emoji1787]
A i to ne znači da treba se biraju budale od reda [emoji847]Ta zamišljena sila koja treba sa Marsa da padne se neće desiti.
Nešto ti to mašaš. Od posle turaka je tačno da imaš dve grupe građana- oni što su nešto dobili, i oni koji ništa nisu dobili. Nema tu nikom ništa da se vraća.Nikoga nisam prozivao! Samo sam napomenuo da u Srbiji ( odnosno na Balkanu) postoje barem DVE grupe građana: Jedni kojima nešto treba vratiti, i drugi koji to moraju plaćati! A tema je bila kako vlast zavađa narod!
Pa i danas se zadužujemo za slično. Čudi me da jedan ti to ne registruješ na taj način [emoji849]Bili smo samo razrušena zemlja..ali za to moraš da čitaš neke istorijske knjige...
Zaduživali se da se obnovi i pojača a za šta se danas zadužujemo? To nije trik pitanje.
Imamo mi mnogo veću istoriju i nepravde nego od posle 45-te, piši malo i to.Najviše mi ide na ganglije kada mi neko kaže da nije tako kako pišem, ali onda NE piše kako JESTE! Ukratko, tvoje NE mi je beskorisna informacija!![]()