Неспособна опозиција у Србији није оправдање да се трпи и подржава оваква власт!

Ne.

Bilo je još 15 komunističkih zemalja pa su sve uspele da se atlantizuju.

Ali samo jedna je imala Smradikale.

Slobodan Milošević je 1986. godine izabran za Predsednika Predsedništva CK SK Srbije na zalaganje Ivana Stambolića. Ko je bio Stambolić?

Slobodan Milošević je 1986. godine izabran za Predsednika Predsedništva CK SK Srbije na zalaganje Ivana Stambolića. Ko je bio Stambolić?

Ne znam.

Ali posle toga je još bilo nade za atlantske integracije.

Tek 1991/1992 je đavo odneo šalu, porazom Panića, rezolucijom 757.

Vučić je tada razmišljao: "Pa i ne treba nam demokratija. Želim i volim diktaturu."

Ne znam.

Ali posle toga je još bilo nade za atlantske integracije.

Tek 1991/1992 je đavo odneo šalu, porazom Panića, rezolucijom 757.

Vučić je tada razmišljao: "Pa i ne treba nam demokratija. Želim i volim diktaturu."

Titov režim je doveo Stambolića na vlast.
Stambolić je doveo Miloševića na vlast.
Da, današnja vlast je posledica Titove vladavine.

z

ajde stvarno malo istrazuj i razmisljaj pre izrazavanja

http://www.politika.rs/sr/clanak/34...zava-bivse-SFRJ-sa-15-na-145-milijardi-dolara

a do tada se gradilo , razvijala vojska i industrija , od tada i to rasprodase i silno zaduzise

skoro racunah , gandijeva ulica u bg vredi bar 250 mil evra , samo zgrade

Prvo, preskačeš gradivo pa moram ponavljati:" Pa kaže: Procenjuje se da je oko 17 MILIJARDI dolara bravar ULUPAO u onaj svoj famozni podzemni protiv atomski grad u Bosni, podzemni aerodrom Željave kod Bihaća i podmorničarsku luku Lora-5! "
Upravo toliko dugovala Truloslavija pre raspada! Znači, taj bravarev dug je ulupan u gluposti!

I sada na taj dug dodaj još KAMATE u zadnjih 30 godina i lako ćeš doći do nekih 100 milijardi dolara duga, plus NOVA zaduženja u međuvremenu!

- - - - - - - - - -

Ne.

Bilo je još 15 komunističkih zemalja pa su sve uspele da se atlantizuju.

Ali samo jedna je imala Smradikale.

:rotf::rotf: NE! Ostale komunjarske zemlje su imale Staljina, a samo Truloslavija je imala bravara i naravno da je totalno uništena i unazađena za barem 50 godina!

- - - - - - - - - -

Današnja vlast je posledica Titove vladavine.

Kao i neki/mnogi oporbeni lideri? :zcepanje:

ajde stvarno malo istrazuj i razmisljaj pre izrazavanja

http://www.politika.rs/sr/clanak/34...zava-bivse-SFRJ-sa-15-na-145-milijardi-dolara

a do tada se gradilo , razvijala vojska i industrija , od tada i to rasprodase i silno zaduzise

skoro racunah , gandijeva ulica u bg vredi bar 250 mil evra , samo zgrade

:zcepanje: Da, svakako! Ulupalo su u proizvodnju i kupovinu naoružanja, koj je na kraju iskorišteno i za UBIJANJE SRBA na Balkanu.
Eto jedino što je RS opstala zahvaljujući tome!

Valjda ce nestati zauvjek, mladi preuzeti stvar u svoje ruke i revolucijom da se ocistimo loseg u sebi, i drzimo kao ostali narodi u svjetu inace propadosmo...

*******i je svim silama krenuo u zavrsni cin predaje kosova...

ona farsa sa hiljade autobusa, i placenom bagrom za dnevnicu i priliku da vidi beograd za dzabe , krece u izbornu trku kojom ce promenuti ustav , i pravila glasanja oko referenduma...

mi normalni ljudi kojima je muka od njega i ovih zutih lopova ne mozemo da upalimo tv jer nam se gadi... vidis samo njega a ako vidis opoziciju ne vidis nista dobro...

moramo srbi iz pocetka... ovaj put mnogo bolje, sve korjene titoizma, placenih spijuna, americkih podanika, sve to iskorjeniti...

sebe gledati , podrzavati jedan drugog, sloziti se...

oduzese nam zemlju, sve nas vise unistavaju... mi se prodajemo za radno mjesto...

nisu oni nesposobni nego vise ne mogu nikog da prevare...

to je poenta ove opozicije...

Hej Hrvat jel ti teško pala zabrana u Blajburgu? [emoji1787]

:rotf::rotf: 'Ustašama' i njihovim simpatizerima to nije teško palo! To je bruka za KATOLIČKU CRKVU jer je uz to vezano i stradanje nedužne raje! Pa kaže. KENJAM se ja na sveštenike koji odbijaju održati MISU ZADUŠNICU za nedužne duše radi recimo mesećeve mene na Jupiteru! :zcepanje:

Btw: Uz Bleiburg je vezano i stradanje nekih SRBA koji su stigli do tamo! Čemu veselje? :zcepanje:
Da su Srbi pravi, i oni bi održavali komemoracije radi Bleiburga!

Poslednja izmena:
Nikoga nisam prozivao! Samo sam napomenuo da u Srbiji ( odnosno na Balkanu) postoje barem DVE grupe građana: Jedni kojima nešto treba vratiti, i drugi koji to moraju plaćati! A tema je bila kako vlast zavađa narod!
Nešto ti to mašaš. Od posle turaka je tačno da imaš dve grupe građana- oni što su nešto dobili, i oni koji ništa nisu dobili. Nema tu nikom ništa da se vraća.

Bili smo samo razrušena zemlja..ali za to moraš da čitaš neke istorijske knjige...

Zaduživali se da se obnovi i pojača a za šta se danas zadužujemo? To nije trik pitanje.
Pa i danas se zadužujemo za slično. Čudi me da jedan ti to ne registruješ na taj način [emoji849]

Najviše mi ide na ganglije kada mi neko kaže da nije tako kako pišem, ali onda NE piše kako JESTE! Ukratko, tvoje NE mi je beskorisna informacija! :zcepanje:
Imamo mi mnogo veću istoriju i nepravde nego od posle 45-te, piši malo i to.
Petsto godina pod turcima kod nas nije postojalo nikakvo viteštvo da bi se neki kod nas obaronisali sa po par hiljada hektara.

Back