Неспоразуми

Обилић

Elita
Poruka
17.301
Данас сам на београдским улицама видео
чак две туче љутитих возача.

Заиста ружно,
а нарочито сцена на булевару код Мите Ружића
где су тројица кретена изударала човека зато што их је исекао
(колико сам ја успео да укапирам слушајући изјаву полицији коју даје оштећени)

Пре но што потегнете песнице сетите се овог видеа:

Ljudi nisu navikli na ljubaznost, posebno kada je saobraćaj u pitanju, a sve je manje onih koji razumeju znake tipa ablendovanje, kratko sviranje ili gestikulaciju rukama da je zaboravio da upali svetla (ili nešto slično) - odmah kreće :poludeo: Ne postoji više opcija "stani na loptu" i razmisli.
Meni je skoro neka žena svirala jer sam stala - nije joj palo na um da je tu pešački prelaz i da postoji razlog zašto se staje na mestima gde nema semafora.
To je taj kraj - Mite Ružića i okolina - sve je to... van vinkle.

Pisala sam ovde pre par meseci kako sam tipu ponudila da ga zagrlim jer je dramio i dramio. Tek tada je zastao, razmislio i smirio se. Ljudi ne slušaju, samo pokušavaju da isteraju svoje, bez obzira da li su u pravu ili ne.

Zaglibili smo duboko na tom polju.

Ljudi nisu navikli na ljubaznost, posebno kada je saobraćaj u pitanju, a sve je manje onih koji razumeju znake tipa ablendovanje, kratko sviranje ili gestikulaciju rukama da je zaboravio da upali svetla (ili nešto slično) - odmah kreće :poludeo: Ne postoji više opcija "stani na loptu" i razmisli.
Meni je skoro neka žena svirala jer sam stala - nije joj palo na um da je tu pešački prelaz i da postoji razlog zašto se staje na mestima gde nema semafora.
To je taj kraj - Mite Ružića i okolina - sve je to... van vinkle.

Pisala sam ovde pre par meseci kako sam tipu ponudila da ga zagrlim jer je dramio i dramio. Tek tada je zastao, razmislio i smirio se. Ljudi ne slušaju, samo pokušavaju da isteraju svoje, bez obzira da li su u pravu ili ne.

Zaglibili smo duboko na tom polju.

Frustrirani i nekulturni.
Kad kažem nekulturni mislim nekultivisani, nisu dobili šamarčinu za histerisanje kad je trebalo, i sad idu kroz život i traže tu lekciju ...

Back