nesnosni gosti

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
koliko je kulturno zadržavanje u gostima
kako najuriti goste koji su se odomaćili
imate li krpelje koji kad zasednu ne umeju da odu
pričam o ljudima s kojima si umereno blizak
i razumna doza razgovora i gostoprimstva se iscrpi posle par h

Dva do tri sata je sasvim dovoljno ako je rucak u pitanju, a ako dolaze na kafu moze i sat - sat i po.

Ako vidim da su zaseli, mrtva ladna krenem da raspremam sto, perem soljice i slicno... Uglavnom ukapiraju... A ako ne ukapiraju kazem da ustajem rano i da sam bas umorna i onda ih isteram metlom :mrgreen:

prvi put istrpim... i poslednji :lol:
ne, stvarno... kad vidim da se ponovi dvaput-triput, vise ih i ne pozivam
tako su nam jednom dosli na kafu komsinica i komsija sa troje dece i ostali do 12 i 15 uvece
kao, e super nam je, deca se lepo igraju, da narucimo pizzu... pa se kafa pretvorila u veceru... pa ih vise nikad nismo pozvali :lol:

Dva do tri sata je sasvim dovoljno ako je rucak u pitanju, a ako dolaze na kafu moze i sat - sat i po.

Ako vidim da su zaseli, mrtva ladna krenem da raspremam sto, perem soljice i slicno... Uglavnom ukapiraju... A ako ne ukapiraju kazem da ustajem rano i da sam bas umorna i onda ih isteram metlom :mrgreen:

upravo tako operem sudje sve doveem u red onda lepo sjednem pored njih ukljuciom tv i ako su raspolozeni mozemo zajedno da gledamo ali se posle odredjenog broja sati ( 3-4) ne smatram obaveznom da ih vise dvorim i sluzim ako sta hoce ( a dovoljno su bezobrazni ) neka se sami posluze i naravno vise se nikada ne zovu, mada ja nemam takve slucajeve mi obicno pijemo kafu sa nogu ili ulovimo 5-10 minuta traca na hodniku :zcepanje:

svakog gosta 3 dana dosta
27833_124639667546789_2286327_n.jpg

Zar već,hvala Bogu,idete? Što ne ostanete,ne daj Bože,još malo?

Back