НЕСНОСАН СМРАД СЕ ШИРИ БЕОГРАДОМ! Узрок непознат!?

Poruka
20.095
НЕСНОСАН СМРАД СЕ ШИРИ БЕОГРАДОМ! Узрок непознат!?

profimedia-0203581444-670x447.jpg

Вечерас се у Београду осећао непријатан мирис налик на паљевину, а како мирис није у потпуности нестао, многи Београђани су постали веома забринути.

Многи су помислили да је реч о пожару или запаљеним контејнерима, али пошто Ватрогасној бригади није пријављен ниједан случај, узрок овог непријатног мириса је и даље непознат.

Због недостатка званичних информација
, грађани престонице су по друштвеним мрежама почели да трагају за потенцијалним узроцима смрада у престоници.

Највише је оних који верују да је по среди још један пожар на депонији у Винчи.

Полако, али сигурно, ТРУЈУ нас!!!
Цело вече нисам могла прозор да отворим. Осетила сам и ја тај одвратан, разарајући смрад неке (с)паљевине. ЗИМА је, календарски још увек траје, ем је топло, а онда овај смрад. Не треба нам никакав вирус, ово ће нас десетковати. Како ли је тек старим и болесним људима?!

Преносим и један коментар, који је написан испод ове вести:
Zvezdara 19.02.2020. / 21:59
Smrad je iz Vinče.Sa deponije.Provereno je jer od jutros gori i video sam.

И други медији су објавили ову вест:

stvarno... ogromna kolicina desetine hiljada zeleznickih pragova je iskopana prilikom rusenja koloseka zeleznicke stanice za blejograd na vodi.
ti pragovi su impregnirani kreozatom i kojekakvim uljima da ne trunu na pruzi.
neko je iskoristio da ih uzme dzabe pa isece i proda ljudima za mastan profit.
ti pragovi i ta ulja iz pragova su vrlo toksicna i kancerogena i ne smeju se paliti , ali narod lozi sa njima jer su jeftina , i ne znaju poreklo posto su iseceni, ili ih ne zanima.

stvarno... ogromna kolicina desetine hiljada zeleznickih pragova je iskopana prilikom rusenja koloseka zeleznicke stanice za blejograd na vodi.
ti pragovi su impregnirani kreozatom i kojekakvim uljima da ne trunu na pruzi.
neko je iskoristio da ih uzme dzabe pa isece i proda ljudima za mastan profit.
ti pragovi i ta ulja iz pragova su vrlo toksicna i kancerogena i ne smeju se paliti , ali narod lozi sa njima jer su jeftina , i ne znaju poreklo posto su iseceni, ili ih ne zanima.
Pa vi ste stvarno Afrika.

Back