Neshto me zanima

Dijete drago ako tjesh tetu paranormalnu poslushati nemoj se upisivati jer ljubav nezahteva papir :)

Sviđa mi se da budem dijete jer ne volim starenje. Dolaze 30-te polako, al sigurno.

Ne znam koliko je potrebna ljubaF al meridž je potreban zbog dijece.

Papiri, monaška zakletva deluje primamljivo, al bez prepisivanja imovine i manastira. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Mushkarci su ti shto zvanichno idu u rat da ochuvaju svoju zemlju i mushkarci su ti shto hotje da poseduju pa i zhenu da nosi njihovo ime

jel o prvom svetskom ratu pricas ili onom jos kad smo turke proterali :lol:

e blago meni da im je bitno ne bi tolko njih zadrzale imena dupla imena razvodili se i tako to

da i da dodam do vojske sam 20 ponuda i prosidbe imao da ih zenim pa ti vidi ko sta trazi a ja ni jednu nisam pitao za to vreme

Poslednja izmena:

e blago meni da im je bitno ne bi tolko njih zadrzale imena dupla imena razvodili se i tako to

da i da dodam do vojske sam 20 ponuda i prosidbe imao da ih zenim pa ti vidi ko sta trazi a ja ni jednu nisam pitao za to vreme

Hmmm, na koju foru te 20 devojaka pitalo da ih ženiš?
I to do vojske? :eek:

Pa ti to svakog vikenda nalazio novu koja te prosila?

:)

Setit tjesh se tih ponuda kad budesh terao rollator kroz FFM

sto te zbunilo ta rec "cure" to je sinonim za zene
naravno da ima al nema gde da ih sretnem, ja radim one rade ne izlazimo vise ko nekad na takva mesta za upoznavanje i eto ti belaja

To je samo izgovor samaca takodje mislim da kad prodju one godine gde ljudi obichno ulaze u brakove i ti koji nisu ushli jednostavno emocijonalno osakate i lepo sebi namjeste zhivot kontajutji da su na konju pogotovu kad chuju priche drugara koji jadikuju u brakovima Ali ti drugari , dragi Leone :) jednog dana tje ili presjeku tu svoju nesretju pa tje ih opet ljubav povesti ( chitaj druga zhena) ili i nisu tolko nesretjni pa samo serru da jesu

To je samo izgovor samaca takodje mislim da kad prodju one godine gde ljudi obichno ulaze u brakove i ti koji nisu ushli jednostavno emocijonalno osakate i lepo sebi namjeste zhivot kontajutji da su na konju pogotovu kad chuju priche drugara koji jadikuju u brakovima Ali ti drugari , dragi Leone :) jednog dana tje ili presjeku tu svoju nesretju pa tje ih opet ljubav povesti ( chitaj druga zhena) ili i nisu tolko nesretjni pa samo serru da jesu

ajd nije ovo vose za javnu diskusiju, nisi u pravu i ne slusa Leon druge tj. ne vlada se po tudjim kukanjima

Back