Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
sta ti je kami sav si u rucice i torbica modu
))))). zajebo si se, rastezao godinama, pa sta teraj dalje mojne da kukas ne lezi ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebno je da napravimo reciprocitet tema.
Koliko meni, toliko tebi, pocesi moje du.pe, i ja cu isto toliko da pocesem i tvoje.
Tako funkcionisu ljudski odnosi. U stvari, tako funkcionisu ljudske duse.
I gde onda ocekujete bajku i ljubav u takvom svetu?
Zar stvarno mislite da to sto vam se neko daje nema nikakve veze sa prirodom te osobe, nego sa tim kakvi ste vi prema njemu?
Ima Rust Cohle citat za tu filozofiju zivota:
Pogledajte prilog 344241
To je bol, poraz i pesimizam.
Evo ga, sada se utripovao da je Rust![]()
Ma sta je s tobom Kami sa ovakvim temama?
Naravno da svet tako funkcionise i ko ocekuje bajke?
Ja jesam Rust, to ces videti na kraju serije.
Kami ti se ponasas kao onaj momak koji juri sponzoruse a onda prica kako su sve devojke sponzoruse.
Izbegni cure bez srca, biraj vise spram svojih kriterijuma, dtzi do onoga sta ti je vazno i selektuj zene po svom ukusu. Verujem da ces tako imati srodniju dusu kraj sebe. Ma koliko ti se neciji karakter ne dopadao nisu mu ni otac ni papa ni sudija da ga prevaspitavas niti je simpaticno pljuckati po odraslim, izgradjenim osobama koje imaju svoj zivot, ma sta mi o tom zivotu mislili, nismo pozvani da im sudimo narocito ako smo im u zivotu nebitni ili malo bitni. Na kraju ces potrositi godine, optimizam i energiju na pogresne i po tvom sudu nekvalitetne ljude.
Potpuno ti je pogresan pristup kami.
Kokosku ne izvodis na svetlo nego smestis u rernu uz krompir za veceru,
Potrebno je da napravimo reciprocitet tema.
Koliko meni, toliko tebi, pocesi moje du.pe, i ja cu isto toliko da pocesem i tvoje.
Zar stvarno mislite da to sto vam se neko daje nema nikakve veze sa prirodom te osobe, nego sa tim kakvi ste vi prema njemu?
A ona ce da udje u rernu i sama da se zaliva mocom..ona je guska.
Kami jesi li ti svetionik ili elektricna sijalica u mracnom kokosinjcu? Nisi ni kompas ni ciganska gatara koja cita misli iz pasulja. Nemas nikakav integritet da odraslim ljuda usadjujea u glavu tvoje i samo tvoje vrednosti. Vrednost je subjektivna kategorija, razlikuje se od coveka do coveka a sloboda je vrhunska vrednost. Da sumiram, ostavi ljude na miru u svojoj slobodi da zive kako im srce, um ili vaspitanje nalazu, u potpunoj nesavrsenosti ako im se tako oce..
A ona ce da udje u rernu i sama da se zaliva mocom..ona je guska.
..
Gledaj ga najobjektivnije...ako to mislis samo ti svakako ne moze da bude objektivno...sve sto nije merljivo nije objektivno, sve sto dolazi iz glave i tice se stvari koje nisu egzaktne je subjektivno. Ja mogu da mislim da je zemlja kockasta ali onda cu videti naucni dokaz da nije. Isto tako mogu da mislim da kisni dan ruzan i kako nema dokaza da je lep moje misljenje je subjektivna istina ma koliko bilo subjektivna nebuloza drugim ljudima. Ja bih, ovako instiktivno rekla da ti mozda precenjujes licne zakljucke koje donosis na osnovu misljenja a ne dokaza, dajes im objektivnost i dopustas sebi da se nadjes iznad drugih. Sta je problm ako ne ego?
Zato slusajte Anu Nikolic, ona je iskrena i emotivna zena koja jako dobro peva o svom bolu, ona ga razume.
Nedostatak reciprociteta u davanju u odnosima, to je tacno, obicno nas povredjuje, povredjuje i ego, i kada nas dovoljno iscrpi, sto moze da bude nakon nekog vremena ili odmah, vodi okoncanju takvog odnosa.Potrebno je da napravimo reciprocitet tema.
i na kraju, dozvoli da ti kaaaaaazemSvako se projektuje ovde, pa hajde i ja... što da ne..
Vidi, to je jedini deo života gde sve, ama baš sve zavisi od tebe - koliko tražiš - toliko i dobijaš. Veruj jer je to istina.