Nesebicna du.peta

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Potrebno je da napravimo reciprocitet tema.

Koliko meni, toliko tebi, pocesi moje du.pe, i ja cu isto toliko da pocesem i tvoje.

Tako funkcionisu ljudski odnosi. U stvari, tako funkcionisu ljudske duse.

I gde onda ocekujete bajku i ljubav u takvom svetu?

Zar stvarno mislite da to sto vam se neko daje nema nikakve veze sa prirodom te osobe, nego sa tim kakvi ste vi prema njemu?

Koliko meni, toliko tebi, pocesi moje du.pe, i ja cu isto toliko da pocesem i tvoje.

Zar stvarno mislite da to sto vam se neko daje nema nikakve veze sa prirodom te osobe, nego sa tim kakvi ste vi prema njemu?

Šta je tebi ?

Lazi i mazi, varaj i iskoriscavaj. Ne budi korektan i posten vec olos i bolje ces proci.

covek se daje u skaldu sa svojom prirodom. do neke tacke.
ako oseti da nije volje na nacin na koji voli, da nije zeljen na nacin na koji zeli, i da ne postoji ravnoteza u odnosu, povlaci se. i pocinje da dozira. to doziranje je obicno pocetak kraja, jer svi volimo da smo prirodni i spontani
ili nije, kad se ljudi nadju na nekoj ravnotenoj tacki, i tu ostanu..
ne radi se tu o davanju i/ili uzimanju
radi se o akciji i reakciji. o jinu i jangu. o ravnotezi.

sta ti je kamicak, raskinuo sa nekom zenskom pa si sav srdit :aha:

mlad momak pa još ne razmišlja kako treba
odnosno još ne može da definiše u čemu je problem

kad se osvrnem unazad ja sam svaku moju voleo dok ne bi otvorila usta
kita mi se lepo dizala na njenu spoljašnjost
moja mašta je radila svašta dok nismo zajedno
a još više dok smo zajedno

ali bi se uvlačila kada bih otkrio njenu pravu unutrašnjost
da ne kažem ličnost, ono kad počne da mi priča kako razmišlja
i šta razmišlja

ima i onih koji trpe ceo život tu kosmičku nepravdu
i to nazivaju brakom
a ja eto nisam vernik

pohvaljujem sve muškarce koji uredno plaćaju alimentaciju jer vole svoje dete
ili nekoliko dece

ako oseti da nije volje na nacin na koji voli, da nije zeljen na nacin na koji zeli, i da ne postoji ravnoteza u odnosu, povlaci se. i pocinje da dozira. to doziranje je obicno pocetak kraja, jer svi volimo da smo prirodni i spontani

Crkva je zaglupila narod totalno
Evo ovako... ne, nego ovako:
Muškarac jedinu ljubav od žene može da dobije od majke
A žena uopšte ne treba da voli muškarca nego svoju decu

Prirodna uloga muškarca je da plodi a prirodna uloga žene je da radja

Takodje, dužnost žene je da pravi selekciju medju decom i da ne podiže kljakavo i naopako
Mačka ili keruša pa zadave kad posumanju da je loše orijentisano...

Pazite malo šta odgajate...

И предлажеш нам да одсечемо емоције, је л'?
Пошто није природно да мушкарца воли његова жена, само мајка, а и мушкарац не треба да воли жену већ само да је оплоди?

Svako voli da bude voljen, i da ima pored sebe osobu koja ga potpuno razume.

Da bi dobio to od druge osobe, potrebno je da ta osoba iskreno i bezuslovno da deo sebe, a to ne mogu da rade osobe koje rade po principu 'ruka ruku mije'. Mislim objektivno ne mogu. Zato one osobe koje grade neke ludacki debele zidove oko sebe treba da makar razumeju to, da ljudi koji ih vole ulazu ogroman trud. Makar da razumeju, ne mora cak ni da vole i postuju to.

Poslednja izmena:
Crkva je zaglupila narod totalno
Evo ovako... ne, nego ovako:
Muškarac jedinu ljubav od žene može da dobije od majke
A žena uopšte ne treba da voli muškarca nego svoju decu

Prirodna uloga muškarca je da plodi a prirodna uloga žene je da radja

Takodje, dužnost žene je da pravi selekciju medju decom i da ne podiže kljakavo i naopako
Mačka ili keruša pa zadave kad posumanju da je loše orijentisano...

Pazite malo šta odgajate...
tvoja mati ocito nije dobro obavila posao..da te pridavila na vreme, ne bi se sad patio ovde sa nama ..:lol:

И предлажеш нам да одсечемо емоције, је л'?
Пошто није природно да мушкарца воли његова жена, само мајка, а и мушкарац не треба да воли жену већ само да је оплоди?

Ima Rust Cohle citat za tu filozofiju zivota:

wHFzNgd5P86l.jpg

To je bol, poraz i pesimizam.

Svako voli da bude voljen, i da ima pored sebe osobu koja ga potpuno razume.

Da bi dobio to od druge osobe, potrebno je da ta osoba iskreno i bezuslovno da deo sebe, a to ne mogu da rade osobe koje rade po principu 'ruka ruku mije'.
a sta te briga za to ?
trais sebi slicno bice.
i trudis se da sacuvas dussu, i ostanes otvoren..
jer ako dozvolis sebi da se previse bavis pogresnim, pravu neces prepoznati ni da te tiganjem opali po glavi:)

Tako funkcionisu ljudski odnosi.
U stvari, tako funkcionisu ljudske duse.

Ovo je kljucno. Egoizam shvacen kao borba za sebe, za svoju dobrobit, za svoje interese, osobina je svih zivih bica. U tome nema niceg za osudu.

Pa zasto onda ne volis kapitaliste?

ako si na liberale mislio zato sto su patoloski egoisti ...ok je ostaviti coveku pravo na licnu korist ali ga zato nauciti da je usaglasava sa interesima drugih i stvara obostrano korisne odnose...neki roditelji u zelji da dete ne vaspitaju kao egoistu prave od njega patoloskog egoistu stimulisu laz i dvolicnost i ucenama utemeljuju obmanjivanja i samoobmanjivanja....u tvom interesu je da delis sa drugima jer tako stices nekog ko ce prema tebi biti iskren i dobronameran...ovaj princip zivotinje bolje razumeju od ljudi

Back