Nesanica

Joj joj

Mogu vam reci da je previše bilo ovih neradnih dana i sad sutra treba na posao ali oci ko dva fildžana, san ni na vidiku ….. e sad mogla bi leci zatvoriti oci i čekati da zaspim, bacajuci se levo desno na ledja pa na stomak ali neće to funkcionisati ….
Šta radite kad nemožete zaspati ?
Isto. Ako i drugi forumaši ovo doživljavaju onda su samo nagle promene vremena. Poremećaji u prirodi a ne poremećaji u psihi z:hm:

Legnes i pocnes da razmisljas, i tako razmisljas i zaspis i ne primetis. No ako si se nalila kafa ili necega sto ima
kafein, malo teze, ali moze...

Pa ne vredi lijegati , leci ću Al od toga nema fajde

Isto. Ako i drugi forumaši ovo doživljavaju onda su samo nagle promene vremena. Poremećaji u prirodi a ne poremećaji u psihi z:hm:
Pa ovo je bas katastrofa, idem popit malo vina možda to ubrza

Pa si dosla ovde da te mi uspavamo? 😂 ovde cemo da te rasanimo. 😂

:))))))

Nema vajde jedino ako ti je mnogo aktivan mozak ili si naspavana, pa ne ide...

Bila sam hronično ne naspavana

Probudio me telefon u 7:30 obavila razgovor uputila instrukcije smanjila fon i spavala do 11 sati

I sad kapiram da sam trebala ustati u 7:30 i da sad nebi bila u ovoj dilemi

Jedino ako zna imena svih sto ovaca. :mrgreen:

Čupava , rundava, bjelka, crnka

4 imena za 100 ovaca

Jao, kako i kad li ces se letos uspavljivati.
Mism, kako ces ih tad raspoznavati osisane. :lol:

Sad ne vredi o tome razmišljati :lol:

Ali znam da smo ih bilježili kad se pomesaju sa tudjim stadom onda moramo da ih lucimo

I jedino smo znali po biljegu bitno je bilo ovna razlučiti ovce krenu za njim

To je bio život :lol:

Joj joj

Mogu vam reci da je previše bilo ovih neradnih dana i sad sutra treba na posao ali oci ko dva fildžana, san ni na vidiku ….. e sad mogla bi leci zatvoriti oci i čekati da zaspim, bacajuci se levo desno na ledja pa na stomak ali neće to funkcionisati ….
mastam tj u prevodu stvaram nove ideje za knjige ili poglavlja.

Joj joj

Nisam do pola 3 zaspala nocas.nikako nije islo....katastrofa....danas napola mrtva....samo da padne noc idem odmah u krevet

Ma okretala sam se ko pile na raznju.nece i nece...a je mi juce pisalo u Horoskopu kod zdravlje ,nesanica'.pogodise.....danas gledam ko macak garfield na pola ociju....

Ma daj ... koji horoskop :D sad zamili da Ti napisem da u prva tri sata sna ces imati stomacne probleme i moguci "sljus" da ne kazem proliv
i veceras se ulogujes da mi mamumaminu jer sam izbajao ...
Nije do podsvesti pre mi se cini da je do toga da smo vecina lepo spojili i da smo juce kad smo legli (makar ja) prepune glave sta bese treba danas da se odradi na poslu a ovce sve na Pesteru :mrgreen: pa nema sta da brojimo

Back