Nesanica

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misao spora
riječ gorka,opora
smrznuta noć
Janus hara vasionom
starica u djevojčici
sama sa sobom...
Tako daleko,
a tako blizu
izmedju mene i mene
djeteta i žene...
Nebo visoko,
a zemlja tvrda
ne osjeća bol
što nosi pad...
Spava smrznuti grad
Janus hara vasionom
budna sam
na oči ne dolazi san...

Песма бисер!
Одавно не прочитах лепшу.
Савршена техника, дубока осећања дочарана са тако мало речи. А опет, у њој, између редова, стоји читав један роман исписан, и цео један живот.

Хвала. :hvala:

lelavi.....drago mi je da ti se svidja...

Menzaš...ti mene baš nahvali...mozda si ti sad malo pretjerao....znas o cemu govorim....u svakom slucaju nije da mi nije drago ....pozz.

Ljiljče...poeteso neotkrivena:)....hvala.....

RiadaT.;bt63798:
Hvala na komentaru...:)
Jesi li ikad osjetio da jos uvijek u tebi živi dijete?Ja se ponekad osjecam bas kao dijete,iako sam odavno odrasla....pozz.
Riada draga, isto osecanje imamo...i dobro je sto je tako! Samo da to dete u tebi nikad ne odraste...z;)
Pesma je prelepa! Jedna od najboljih!z:girl:

lejla.al.dbuni;bt63833:
Sjajno devojko,sjajno!
Ovo ja zovem poezijom.
Pesma za antologiju,zaista.
"Menzas" je rekao prave reci u komentaru ove pesme.
Nesto tvoje najbolje do sada..
Lejla,tvoj komentar za mene uvijek ima poseban znacaj...hvala...
p.s.mislim da su neki ljudi ovdje ljubomorni na tvoju edukaciju,britkost izraza , intelekta i ukusa...znas o cemu govorim,zar ne!?

gagili48;bt63839:
Riada draga, isto osecanje imamo...i dobro je sto je tako! Samo da to dete u tebi nikad ne odraste...z;)
Pesma je prelepa! Jedna od najboljih!z:girl:
Gago,prijateljice moja u dalekom gradu:).....
Neko je rekao:"Čovjek ostaje čovjek sve dok u sebi sačuva dijete",tako nekako...a moja najveća ambicija u zivotu je da ostanem čovjek....ma vidjela sam ja odavno da si ti moja "raja",zato ti saljem veliki pozdrav....

RiadaT.;bt63881:
Lejla,tvoj komentar za mene uvijek ima poseban znacaj...hvala...
p.s.mislim da su neki ljudi ovdje ljubomorni na tvoju edukaciju,britkost izraza , intelekta i ukusa...znas o cemu govorim,zar ne!?

Uvek sam iskrena u svojim komentarima,ponekad to ume da bude i bolno..he,he..
Jasno mi je da me ovde mnogi ne podnose,jasno i zbog cega je tako,ali to je njihov problem,mene to ne dotice..obicno ne uzvratim na provokacije,ali kad to ponekad ucinim,to je zbog moje lose volje kada ne mogu da otrpim njihove gluposti koje zasluzuju medalju..
Cestitam ti na hrabrosti da ovo kazes o meni,posto ces navuci nezadovoljstvo (otvoreno-pisanom reakcijom ili prikriveno-sto je odlika kukavica) onih koje si prozvala.
Meni veoma znaci to sto osecas ko sam i zadovoljstvo je moje sto si drugacija,svoja.
Hvala.mila...

Back