mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
drugim rečima, od kada si postala majka, tebi više nema sna.
Nije li to paradoksalno?
Umoriš se fizički i logino bi bilo da zaspiš kao klada, right?
Ali, nešto ti ne da.
Ponekad misliš da si "preodmorna", ali..s druge strane, osećaš umor.
Odgovori sebi na ova pitanja iskreno (ne meni):
da li misliš da je brak kavez
da li (i pored ljubavi) ipak osećaš da su deca "robija"
da li imaš osećaj da nisi proživela život da bi se "skrasila"
Ovo su sve pitanja naše intime, naše podsvesti, a snovima rukovodi upravo ona - podsvest.
a takođe - ne bi bilo loše da preispitaš način ishrane
Da li uzimaš mnogo C vitamina, energenata, kofeina, zelenog čaja isl
Prvo da naglasim da sam max iskrena, zbog toga što kažeš da odgovorim sebi iskreno...Ja ovde pitam za pomoć tako da meni ne ide u prilog da (se) lažem

Nikako ne msilim da je brak kavez!

Ne osećam da mi je dete robija. Kao i svaki roditelj, tj roditelj malog deteta poželim više vremena za sebe, poželim ovo ono, neke bzvz svakidašnje stvari za koje prosto nemam vremena.Ali daleko od toga da mi je dete robija. I neee, nisam lažno moralna ako to misliš

Opet, ne.Nemam osećaj da se nisam iživela.Baš sam o tome skoro pričala s prijateljima, da ne shvatam zašto se danas ljudi tako teško odlučuju za dete i zašto shvataju samim tim da je sa detetom njihov život završen.Kao da se naputujem dok ne dobijem dete, šta, sa detetom ne može da putuje??I sl.Morala sam da navedem primer jer ja baš nisam od tih što smatraju dete krajem i neproživljen život itd.To mi je baš smešno.
E sad, ako ćeš tako,kao možda nisam svesna svoje posvesti onda možemo sve tako posmatrati, sve što mislimo da nas ne brine u stvari u podsvesti nas brine

Noćas sam recimo solidno spavala, verovatno jer prošle noći nisam pa sam bila koma.Opet, prevrtala sam se al malo, kako znam