Nerazumevanje

385866_10150473567024143_503124683_n.jpg

..nema nesto tipa Alan Ford, Zagor, Mark, Blek, Marti, No, Tex, Dilan i ti fazoni :sad2:?!

E razocara me na polju STRIPA :lol:...

pa ti sve obrnuto
moja divlja mladost nije nista objasnjavala,a sad zrelo (zrelo? :sad2: ) doba ima strpljenja da objasni onome ko zasluzuje

jok.
ubila sam devicu u sebi, ili mozda mrtvo nesto trece:lol:
slabo verujem recima. i svojim i tudjim.
a i praksa je pokazala..ko te ne kapira, mosh mu milion godina objasnjavati..dzaba.
imam milion strana, strasne oscilacije, cesto sama ne znam sta hocu. i menjam se, stalno..
sta onda reci znace, uopste?
price o proslosti, o buducnosti?
besmislica.
pri tom, istina koju bih rekla jednom coveku, sasvim se razlikuje od istine koju bih rekla drugom..i ja pri tom ne smatram sebe lazljivom..
nego razliciti ljudi bude u meni razlicite nivoe..
eto, jesi ista skontala? nisi. reci ces ala kenjas koto:zcepanje:
cemu onda objasnjavanje?:lol:

nikada:) samo karikiram.
pa to ti kazem:zcepanje:
pocetak i kraj price:)
koliko si puta sama sebe sokirala?:)

mislim da bi mogla da otvoris neku takvu temu,introspektivnu :lol:
ja sebe e iznenadjujem cesto,mozda tek kad gledam unazad i kazem "u j b t odakle mi mooda za to"
mene najvise iznenadjuju ljudi koji veruju u mene,mnogo vise nego ja sama
svaki put se zaprepastim i kazem "je l moguce da sam stvarno takva kakvom me predstavljaju" pritom nisu to laskanja iz koristi,to su neki ljudi koji nemaju nista od mene
i to me gura napred

mislim da bi mogla da otvoris neku takvu temu,introspektivnu :lol:
ja sebe e iznenadjujem cesto,mozda tek kad gledam unazad i kazem "u j b t odakle mi mooda za to"
mene najvise iznenadjuju ljudi koji veruju u mene,mnogo vise nego ja sama
svaki put se zaprepastim i kazem "je l moguce da sam stvarno takva kakvom me predstavljaju" pritom nisu to laskanja iz koristi,to su neki ljudi koji nemaju nista od mene
i to me gura napred
mjok, mogu da dignem neke moje stare teme..sve su bile na tu foru:lol:
svi imamo oscilacije..i kad smo na dnu, znaci da se pogledas oci drugog civeka i vidis ono sto stvarno jesi, a ne ono sto si trenutno:)

jok.
a i praksa je pokazala..ko te ne kapira, mosh mu milion godina objasnjavati..dzaba.
imam milion strana, strasne oscilacije, cesto sama ne znam sta hocu. i menjam se, stalno..
besmislica.
pri tom, istina koju bih rekla jednom coveku, sasvim se razlikuje od istine koju bih rekla drugom..i ja pri tom ne smatram sebe lazljivom..

savrseno

jok.
besmislica.
:aha:

Ponekad ni crtanje ne pomaze. I uz obojeno, za mnoge se utvrdi da su totalni daltonisti, ni osnovne boje nisu u stanju da razlikuju. O razlivenim akvarelima i da ne pricamo.

Nerazumevanje...česta pojava, rekao bih.

Koliko često se vi srećete sa nerazumevanjem?

Svaki put kad pred površnim i samoživim ljudima spomenem bojkot hrvatskih prodavnica ili letovališta.

Takvi ne bi zaboravili dug od 500 din, ali s lakoćom prelaze preko unesrećenih 500 000 sunarodnika , Srba ( ako takvi uopšte imaju narodnost a mislim da nemaju kao ni svest ).

Back