NERADNICI I BEDA U DUŠI

successful_business_people1.jpg

Napuštanjem zemlje u smislu obradive površine te ulaskom u odelo
pa trčanjem od kancelarije do kancelarije od persone do persone sa blagotelećim osmehom,
prečesto izveštačnim da bi aktivirao simpatikus zapravo ništa nisi postigao

to se zove PROSJAK
i oni rade isto

Malo trče od kancelarije do kancelarije za socijalno
a malo trče od persone do persone da ućare koji dinar više

gypsy1_1417016409.jpg

ODELA SE RAZLIKUJU ALI JE PAMET ISTA
Prvi podmićuju po opštini drugi po policiji

Ипак, постоји разлика!
Ја овоме са доње слике дам увек неку кинту, кад га видим, јер је заиста у проблему.
Крпим рупу коју је направила она група са горње слике.

Kako neki i šta rade bolje bi bilo kad ne bi radili.Ja kad gledam ovaj grad menščini da svi ovde samo troše a niko novu vrednost ne stvara.Al možda to mene utisak vara.Cenjeni eksperti koji se u medijima na glavu svima popeli vazda nešto analiziraju i dokazuju da bez njihovog presipanja iz šupljeg u prazno svi mi bi propali:roll:;):rotf:A mnogo ih je bre za ovo malo naroda koji još nije crkao(mada nestaje svakog dana) a kad će ne znamo:think:
A najžallosniji su mi ovi mladi koji uopšte ne kapiraju o čemu se radi a ceh će da plate oni,znali ne znali:(

Poslednja izmena:
.....pokretljivost stanovništva diktira država.....takozvane egzistencijalne migraciono uslove uspostavlja vlast , tako da svaki pojedinac većma je žrtva takvih procesa , a ne direktan njihov uzročnik......u nas su dominantne dve vrste migracije stanovništva - ratno plljačkaške , i egzistencijalno eksplatacione......svi ti procesi su legalizovani na ovaj ili onaj način !

....može odelo i na selu da se nosi - ali ne može da se poštenim radom , celodnevnim zaradi.....naša sela izumiru , jer su na društveno razvojnim marginama....čovek može da slobodno kaže kako vlast u poslednja dva veka sve radi da opljačka selo i zagorča mu opastanak , bez namere da se brine o njegovom opstanku , rastu i razvoju.....
......ljudi zarad obezbeđenja ličnog biološkog opstanka glavom bez obzira beže iz sela u gradove....privreda gradova ne može da angažuje taj priliv radne snage i stvara se sve veći broj socijalno ugroženih koji opstaju od takozvane socijalne pomoći države......tako se pravi poslušničko , strpljivo trpljačko roblje......socijalna beda zaglupljuje stanovništvo , a glupost obezbeđuje večnu vlast , bez velikih problema !

....reč je o jdnoj bednoj strategiji sa kojom se lako zadobija i održava vlast - i ništa više !

Back