Neraditis i nejebica

DG:

NERADITIS

NEJEBICA

Da li neko zna lek za ove dve boljke ? Ja obe lečim šetnjom. Evo sad sam se vratio iz šetnje i proširio veš iz mašine što smatram uspehom.

Dva i po sata šetnje dnevno i ko rukom odnešeno!

Neraditis je kad radiš samo ono što moraš. Kad se veš ne bi usmrdio za 12 sati stajanja u mašini ili da mi ne treba kimono za ponedeljak, nikad ga ne bi proširio.
Nejebica nije tako strašna kao što zvuči, to je kao da ti u venama nedostaje neki mineral ili vitamin, blaga nelagoda koja prožima.

Ma bre kolega po zanatima :brus: ja to izopste i uopste ne lecim i ne smatram to bolescu :manikir:- men to prirodno stanje :zcepanje::dontunderstand:
Ne razumem sto se ti prepadas da si bolestan - meni svi ostali bolesni :zper:
Hajt ce se druzimo tu i tamo ak me ne mrzi :rotf::zcepanje:
Joj bre raksrinka mi teoriju da sam samo ja zdrava :zcepanje:
Nemo me zbunjujes sad i da me uznemiravas kad sam lepo disala i zivela u toj "bolesti":z

Ja rekla svoje - covek mos se cereka slobodno - a vi RADITE sta god ocete , kuj vam brani:manikir:
Ja cu da mu pravim drustvo u toj bolesti cerekajuci se, :zcepanje: samo sam tela da mu ga kazem :rtfm::rotf:
Da se ne oseca sam misim - mada je i to lepo :ok::bye::gace:
Uzivaj brate u toj bolesti :manikir: i dao Bog da se nauzivas ko ja :zplez: svima koji ga uznemiravaju da se u takvom bolesnom stanju iznauziva :zper:

:cao: Pozdlavcic kolega! :D
Da proverim da nisi u nedjuvremenu promenio zanimanje :zcepanje: i da ti provetrim Windowsic :zcepanje: da se izluftiras :lol:
Kako ide?:think: El te neko uznemirava? :zper: Samo kazi :rtfm: :tiganj:
Nije lose da proveris carapice dal su za pranje :rumenko: udaris jednom o zid carapu i ako se zalepi za zid - mos se opere jos, al prvo nakvasi u praskic da se ne zadavi masina :zcepanje:
al ako se polomi calapa :zcepanje: baci to! - Ziv i zdrav bijo!:rumenko: - kupices sebi druge :lol:
Pozdlavcic :cao:

Back