Nepusacki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Nikorete,nikotinski flasteri,tabex i nill smoke magneti i knjiga alena kara..... Ajmo ljudi hoću da čujem vaša iskustva o prestanku pušenja pomoću ovoga.
Evo mog,ja sam koristio tabex i stvarno je dobar,nema kriza,knjigu alena kara znam manje više napamet koliko puta sam je pročitao.Nikorete i flastere nisam probao a ove magnete sam nedavno kupio i puko sam oko 4000 piše da mora da se nose 40.dana,u početku kada sam ih nosio stvarno sam osećao neko poboljšanje i prestao sam da pušim ali imao sam kriza isto kao i bez njih pa sam ponovo propušio,koristim ih i dalje pa ćemo videti kako ide stvar za sada ništa. Ajmo da vidimo kakva su vaša iskustva sa ovim jer smatram da je pomoć oko odvikavanja mnogima potrebna i ne mogu svi snagom volje da prestanu.

Ja ne pušim već 8 godina, ostavila sam uz pomoć Tabex-a.
Obzirom da sam mnogo pušila, popila sam i drugu kutiju posle prve, samo ne onom šemom iz Uputstva već po 2 ujutru i 2 popodne.
Bez kriza...Tabex je zakon, ali pošto je jeftin, nije toliko komercijalizovan pa mnogi i ne znaju za njega.

Pre toga bezuspešno pokušavala sa svime što je bilo. Od Zyban-a do nikoreta (žvake, flasteri) - i od jednog i drugog i sad imam
posledice.

Ja bih opet probao tabex ali ne znam da li smem jer sam koristio ceo decembar i nisam pušio pa januara ponovo propušio.Ne znam koliko vremenski treba da prođe da bi ponovo probao sa tabexsom

Trebalo bi 2 meseca da prođe ako si popio celu kutiju.
Ako ne, možeš odmah, ali stvarno budi uporan.
Tuširaj se više puta u toku dana, pij dosta vode, nemoj jesti i piti ono što obično poziva da se zapali cigareta :
slatko, masno, alkohol...
Jedi dosta svežeg voća i povrća.

Nikorete,nikotinski flasteri,tabex i nill smoke magneti i knjiga alena kara..... Ajmo ljudi hoću da čujem vaša iskustva o prestanku pušenja pomoću ovoga.
Evo mog,ja sam koristio tabex i stvarno je dobar,nema kriza,knjigu alena kara znam manje više napamet koliko puta sam je pročitao.Nikorete i flastere nisam probao a ove magnete sam nedavno kupio i puko sam oko 4000 piše da mora da se nose 40.dana,u početku kada sam ih nosio stvarno sam osećao neko poboljšanje i prestao sam da pušim ali imao sam kriza isto kao i bez njih pa sam ponovo propušio,koristim ih i dalje pa ćemo videti kako ide stvar za sada ništa. Ajmo da vidimo kakva su vaša iskustva sa ovim jer smatram da je pomoć oko odvikavanja mnogima potrebna i ne mogu svi snagom volje da prestanu.

Zasto otvaras novu temu ako si vec pisao o ovim istim stvarima na temi o prestanku pusenja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back