gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Žao mi je. Ne znaš šta propuštaš.Nemam sako
Znaci nista od seksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je. Ne znaš šta propuštaš.Nemam sako
Znaci nista od seksa.
Непушачки кутак. Звучи као неко срање које би требало забранити. Свуда.
Podržavam inicijativu. Zabraniti bivše pušače kao sloj društva.Непушачки кутак. Звучи као неко срање које би требало забранити. Свуда.
nepusac i dobar seks??? ti mene zaebavasjbg, ukrala sam naziv teme sa zdravlja, oprostite mi što sam nemaštovita..
dajte neki predlog za šta da radimo mi nepušači nakon dobro odrađenog seksualnog čina.. neki ritual, nešto opuštajuće, nešto intimno, nešto jako mnogo dobro..
Буквално све лолSta to imas protiv nas Strki?
Šta ti teško da počneš da pušiš umesto ovako da doživljavaš neprijatnosti.
Šta ti teško da počneš da pušiš umesto ovako da doživljavaš neprijatnosti.
Eto, vidis kako je glupo kad ne dimis
Normalno.Strki ne gasi, samo salta.Vidim
Jos me ni Strki ne voli.
Mazenje?jbg, ukrala sam naziv teme sa zdravlja, oprostite mi što sam nemaštovita..
dajte neki predlog za šta da radimo mi nepušači nakon dobro odrađenog seksualnog čina.. neki ritual, nešto opuštajuće, nešto intimno, nešto jako mnogo dobro..
jbg, ukrala sam naziv teme sa zdravlja, oprostite mi što sam nemaštovita..