Nepristupačnost

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.113
Ovo sam prochitala pa velju ajde da vas pitam imali istine? kad dosadi? kad odustajete?

-------------------------------------------------------------------------
Nepristupačnost povećava interesovanje

Ovu dinamiku znamo i po sebi, zar ne? Momak koji je uvijek spreman, obasipa vas komplimentima i odmah odustane od svega ako nešto želimo od njega - on je u suštini prava sreća, ali nažalost vraški brzo dosadi. Pošto je lovački instinkt muškaraca uglavnom izraženiji, oni žele da osvoje ženu, barem kada se prvi put upoznaju. A ako se neko čini nedostižnim, to povećava privlačnost. Jer što je veći izazov, to se nešto čini vrijednijim i obećavajućim. I možete biti još ponosniji kada konačno uspijete razbiti tvrdu školjku i pogledati iza fasade. Takođe: Ljudi – muškarci i žene – koji se čine nepristupačnimi deluju kao veoma nezavisni, samopouzdani i misteriozni. I nama je ovo mistično zanimljivo i privlačno.

-----------------------------------------------------------------------

Samo za nezrele osobe. J.ebes i lovca i lovinu i sve koje uzivaju u tim igrama i fizicki i metaforicki.
Da, za lovca nije interesantan zeka na pragu ali ce za istim juriti po sumama i gorama.
Kakve to veze ima sa vezom i emocijama ne znam.
Volim drugacije igrice a ne volim ni ove koje su u ulozi lovca ni lovine, bez obzira na to kakvo krzno ili perje ih krasi.

Samo za nezrele osobe. J.ebes i lovca i lovinu i sve koje uzivaju u tim igrama i fizicki i metaforicki.
Da, za lovca nije interesantan zeka na pragu ali ce za istim juriti po sumama i gorama.
Volim drugacije igrice a ne volim ni ove koje su u ulozi lovca ni lovine, bez obzira na to kakvo krzno ili perje ih krasi.

za sve imamo neke studije pa i ovo sam nashla

Studija Univerziteta Buffalo u saradnji sa Univerzitetom u Austinu pokazala je da muškarci vole inteligentne žene – teoretski. Praktično ne, praktično ne idu za inteligentnim ženama. Izuzetak: ako su pametne žene "psihološki udaljene".

pa to svakako vetj odavno znam :zcepanje:

Spit Take Lol GIF by Justin

za sve imamo neke studije pa i ovo sam nashla

Studija Univerziteta Buffalo u saradnji sa Univerzitetom u Austinu pokazala je da muškarci vole inteligentne žene – teoretski. Praktično ne, praktično ne idu za inteligentnim ženama. Izuzetak: ako su pametne žene "psihološki udaljene".
ne kazem da nije tako...samo kazem da je meni to, kako bih se izrazila...p.roseravanje z:mrgreen:

i kada smo zreli, a kada nezreli?

ponekad mi se čini za sve ono čime se ne nameravamo baviti ili što ne želimo da razumemo, šta nam je teško, koristimo izraz "nezrele osobe"

i kada smo zreli, a kada nezreli?

ponekad mi se čini za sve ono čime se ne nameravamo baviti ili što ne želimo da razumemo, šta nam je teško, koristimo izraz "nezrele osobe"
Verovatno nepristupacnost ima vise nivoa i pozadina.
Moze biti da je osoba zatvorena i u tom slucaju nije igra u pitanju.

Kada mi neko kaze nepristupacan...pomislim na nekog ko samo zeli paznju i zajebava se, ego manijak, emotivno ostecenu osobu i tome slicno...
Moze biti i samo da nije zainteresovan/na sto opet nije nepristupacnost.

Ovo kada treba da osvajas kao nekog princa ili princezu izvini... :roll: Odrasli ljudi se zajedno drze, zajedno igraju istu igru zivota...Jedno pored drugog ne jedno protiv drugog.

Vidjam ja to i kod ljudi u godinama...Pa se jadni trude i trude i trude...pa im se baci mrvica pa se jos vise trude...vreme prolazi, oni frustrirani...
Ne znam kako bih nazvala te ljude...Zaista...
Niko za koga treba da se toliko trudis ne vredi...Druga osoba treba da ti olaksa zivot ne otezava.

Sta si ti u tom filmu...neka mala spodoba koja osvaja glavnog glumca ili glumicu? Hoces im lizati celi zivot? Ne ti nego...razumes :)

Ovo sam prochitala pa velju ajde da vas pitam imali istine? kad dosadi? kad odustajete?

Ovu dinamiku znamo i po sebi, zar ne? Momak koji je uvijek spreman, obasipa vas komplimentima i odmah odustane od svega ako nešto želimo od njega - on je u suštini prava sreća, ali nažalost vraški brzo dosadi. Pošto je lovački instinkt muškaraca uglavnom izraženiji, oni žele da osvoje ženu, barem kada se prvi put upoznaju. A ako se neko čini nedostižnim, to povećava privlačnost. Jer što je veći izazov, to se nešto čini vrijednijim i obećavajućim. I možete biti još ponosniji kada konačno uspijete razbiti tvrdu školjku i pogledati iza fasade. Takođe: Ljudi – muškarci i žene – koji se čine nepristupačnimi deluju kao veoma nezavisni, samopouzdani i misteriozni. I nama je ovo mistično zanimljivo i privlačno.

Kod mene ne.
Ni ne pokušavam ako ne postoji zainteresovanost kod druge strane.

У мом случају нема истине. Не волим људе који испипавају терен и живце, који имају тактику. Ни у пријатељству ни у м- ж односима. Или си оно што јеси- насмејан када си расположен, зарозан када си тужан... или ниси за мене. Глуми мами својој.

Termin "nepristupacan" pokriva puno toga i vise je stvar subjektivne ocene ucesnika, ili promatraca ,nego sto je objektivna ocena.Osoba moze biti zbunjena , ili iznenadjena , i ne zna kako da se postavi, i sta da napravi u tom trenutku, i pokusava dobiti na vremenu, sto ona druga strana moze protumaciti kao "nepristupacnost"
Agresivan pristup u vecini slucajeva izaziva odbojnost i odbrambeni stav prema agresoru

Back