gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
I jaJa bi to gledala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jaJa bi to gledala
novinarke su drcne zene,kad sam radio kao obezbedjenje na lukasu tamo pocetak 2000ih dosla neka novinarka i kamerman sa privatne televizije kao da snimaju nesto i ja ih tako drkao kako ih nema na spisku a spiska nije ni bilo, a napolju zima da ti se jaja smrznu, iskoristila trenutak slabosti da me zalakti u nos i zaleti se na stepenice da udje. nije mi bilo do toga da se ganjam pa sam je pustio, ali je svojevoljno izasla 15minuta posle ulazenja isfrustrirana sto nije moglo nista da se cuje od muzike pa se zalud mucila.Napravi Moljac morning show
Ljudima lepa, seksi i inteligentna, i ne znaju kako drugačije da se nose sa tim da im je nedostižna
Joj, je l bitno ko vam je više seksiMeni je Hanina koleginica (po profesiji) Hristina Stoiljković više seksi od nje, pa za nju uopšte nisam video da postoje seksualni komentari.
Jeste ili nije?Hana je funkcioner u DJB nije ako sam dobro upucena.
Tako da nije Vam fora.
Ona je politicarka a ne neka tamo......
Meni je Hanina koleginica (po profesiji) Hristina Stoiljković više seksi od nje, pa za nju uopšte nisam video da postoje seksualni komentari.
Meni je Hanina koleginica (po profesiji) Hristina Stoiljković više seksi od nje, pa za nju uopšte nisam video da postoje seksualni komentari.