Boki Buduća legenda Poruka 25.947 19.12.2016. u 14:37 - Nepristojna ponuda #102 Antigon@: Nije mi se desilo, ali vidim te za godinu dana kako plačeš na forumu jer ne možeš da legalizuješ kuću. Kliknite za proširenje... Legalizovao je kucu...mora da se nakon dva dana vratio kod nje "da ubrza proces" ... Poslednja izmena: 19.12.2016.
Antigon@: Nije mi se desilo, ali vidim te za godinu dana kako plačeš na forumu jer ne možeš da legalizuješ kuću. Kliknite za proširenje... Legalizovao je kucu...mora da se nakon dva dana vratio kod nje "da ubrza proces" ...
EnjoytheSilence Elita Poruka 22.458 19.12.2016. u 16:17 - Nepristojna ponuda #103 Boki: Legalizovao je kucu...mora da se nakon dva dana vratio kod nje "da ubrza proces" ... Kliknite za proširenje... 500€ je akselerator bez premca
Boki: Legalizovao je kucu...mora da se nakon dva dana vratio kod nje "da ubrza proces" ... Kliknite za proširenje... 500€ je akselerator bez premca
El Creador III Primećen član Banovan Poruka 976 20.12.2016. u 06:39 - Nepristojna ponuda #104 -Night -: ovo je u rangu obicnih gluposti ... ako je nadovezivanje na moj post,daleko je ovo od ponude Kliknite za proširenje... ...nema veze sa tvojim postom Leponoga...
-Night -: ovo je u rangu obicnih gluposti ... ako je nadovezivanje na moj post,daleko je ovo od ponude Kliknite za proširenje... ...nema veze sa tvojim postom Leponoga...