nepristojna ponuda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sajt za upoznavanje a ti pises u kravama?pa bas si geak :confused:
i sad si ti nju raskrinkao kao :bljak:
E, crni seljak, niđe pristo nije :(
Nisam je raskrinkao, žena tu i dolazi da bi nalazila mušterije, ali to ne piše u njenom profilu, naprotiv, profil je napisan tako da bude privlačan velikom broju muškaraca koji su usamljeni i priželjkuju ljubav, makar i kratkotrajnu i plaćenu.
Osim toga, šta ako je sajt za upoznavanje, tu treba sakriti sve što nije dopadljivo? Onda, kakvo je to upoznavanje?

Malo je nezahvalno iznositi licna iskustva, mozda jedino ako ne iznosimo cifre, cisto da ne bude izvlacenja iz konteksta.

Sto se tice Srbije, tu je lako zastititi se od takvih ponuda, ili barem ja znam da se nosim sa takvim muskarcima i ne diraju me.
Pretpostavljam da svi imamo nesto iza sebe, bilo glas koji nas prati ili stav koji je posledica celokupnog naseg vaspitanja, razmisljanja i uopste nas kao licnosti, tako da mene muskarci postuju. Cak i oni koji se zalete, nakon razgovora sa mnom promene kurs, osim ako nisu bas sirovine.

Mogu da dodam jos i da mi je iskustvo sa eksplicitnim ponudama bogatije van nase zemlje (ovo bogatije zvuci kao da ih je bilo na desetine, ali nije ofc), pre svega kada se radi o letovanju na kom sam bila sa drugaricama. Zbog toga sam istakla u prvom postu znacaj uopste postojanja mogucnosti da zaradis na taj nacin kao pokazatelja izvesne kompetentnosti za odgovor na pitanje iz teme, a da nije cisto "blanko" stav, bez ikakve potpore.

kod mene na poslu ima bas dosta slucajeva `ljubavi` sa nadredjenima.

bas i ne verujem da je prava ljubav. vise mi lici na robnu razmenu. ako ta osoba dobija nesto zbog sexa, onda smo svi ostali zakinuti. o tome se radi. ispadne to malo vise od 5.000

E, crni seljak, niđe pristo nije :(
Nisam je raskrinkao, žena tu i dolazi da bi nalazila mušterije, ali to ne piše u njenom profilu, naprotiv, profil je napisan tako da bude privlačan velikom broju muškaraca koji su usamljeni i priželjkuju ljubav, makar i kratkotrajnu i plaćenu.
Osim toga, šta ako je sajt za upoznavanje, tu treba sakriti sve što nije dopadljivo? Onda, kakvo je to upoznavanje?
je l si ti naumio ti da upoznajes devojke ili da ih upoznajes sa svojim kravama? :confused:
kakve veze ona ima s tim?ili hoces ovde da se predstavis kao neko ko se ne folira
to se ne radi tako,ni milioner ne postavlja oglas "cao oces sa mnom da cupas kose kad zakuca poresko na vrata"

Njoj nisam pomenuo krave, krave i nemam, krave su navedene da malo karikiram situaciju koju opisujem, a nadovezao sam se na odgovor neke korisnice.. Hoću da se predstavim kao neko ko se ne folira, zato što to i ne radim. Živeti na selu i imati krave često je tesno povezano. Taj milioner iz tvog primera se folira, ako se ne folira onda neće skrivati loše strane poznanastva sa njim. To što bi ti živela na selu, i nagovaraš tvog muža oko onog imanja, ali da imaš sve udobnosti grada, ukazuje da ne bi živela od sela. Dakle, hoćeš da spojiš sva dobra, a i Bog silnog jada vidi dok dva dobra spoji. Ko živi na selu najčešće živi i od sela, a ako su mu namere ozbiljne onda to predočava još tokom upoznavanja. Suština mog posta je u tome da prostitucija cveta mnogo više i bolje nego što se da pretpostaviti, i nije mi namera bila pokazati da su sve žene *****, već prenosim stvarno iskustvo onima koji se mogu naći u sličnoj situaciji. Kad ti izvetri taj šardone, možda ćeš i shvatiti.

znaci nisu ti dovoljno dobre seljanke iz okoline ,mislis da su previse proste za tebe?
izadji sine na prelo ili jagodijadu pa ces da nadjes,jos neces morati da objasnjavas koji si profil,odmah ce da vide sta mogu da ocekuju od tebe ;)
a neces ni da gubis vreme na profesionalke

kod mene na poslu ima bas dosta slucajeva `ljubavi` sa nadredjenima.

bas i ne verujem da je prava ljubav. vise mi lici na robnu razmenu. ako ta osoba dobija nesto zbog sexa, onda smo svi ostali zakinuti. o tome se radi. ispadne to malo vise od 5.000

Bas htedoh da spomenem da nije uvek goli kes mogucnost i da ima tu mnogo suptilnijih varijanti, pa cak da se nikad ni ne spomene da se zapravo radi o razmeni, i da je u nekim oblastima, nazalost, za napredovanje gotovo neophodno da imas nekog da te pogura, ali reko' aj da ne sirim temu kada je vec dobila neki drugaciji tok i kada nisam spremna da govorim "konkretnije".

Ali da je deprimirajuce kada dajes sve od sebe u cilju napredovanja u nekoj oblasti i znas da to mozda ipak nece biti dovoljno, jeste. Jer, sve vreme postoji taj paralelni put kojim bi mogao sve mnogo lakse, sa mnogo manje nebezazlenog stresa. I to moze biti tako, verujem, cime god se zena (posto sada pricamo o njima/nama) bavila.. tj. radila na trafici, bolnici, sudu ili se bavila naucnim radom.

Mislim da u ovakvom sistemu nema sanse da se u nekom trenutku ne osetis kao budala. Ok, imas svoj put, svesno biras da neces tako pa makar ne dobila ono sto zaista i zasluzujes (dakle, varijanta koja postoji pored one kada uzimas nesto sto ti ne pripada), ali ostaje cinjenica da iako imas svoja nacela i ne mozes protiv sebe, zbog sebe (ni ne zelis to, moram da naglasim, jer se ne radi o tome da bi se ti ipak, ali brines da ne sazna selo) ipak je prisutan taj osecaj da si za zivot u drustvu kojim si okruzena nesposobna.
Posebno ako znas da bi, da krenes malo drugacijim putem (a to ne mora biti samo u kontekstu ove teme koja je prilicno konkretna) mogla da dosegnes stvarno mnogo.
Pitanje je kakav imas zeludac i koliko ti je bitno da mozes svakoga da pogledas u oci, a mozda i pre toga, barem kada je o meni rec, da ne postoji nista zbog cega bi te se postideli roditelji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back