- Poruka
- 55.168
Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
I sta je sa onima koji se vecito osecaju da ne pripadaju do kraja nicemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U grupi je veselije? Hoce da se osete voljeni, da imaju na nekog da se oslone...Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
Ne pripadam nicemu i boli me djon.Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
da li je u sustini tako?Ne pripadam nicemu i boli me djon.
Pa jeste, jos nisam nasao svoje mjesto u ovom zivotu.da li je u sustini tako?![]()
Претпоставићу да је разлог томе што смо, пре свега, друштвена бића која зависе једна од других. Углавном.Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
pa ovo je tako Andricki sroceno da sam sav u brrrrr trncima mudrostiПретпоставићу да је разлог томе што смо, пре свега, друштвена бића која зависе једна од других. Углавном.
Одређени људи траже неку врсту одобравања, потврде од других да би се осетили битним. Ако тога нема, онда су "небитни" .
Mislim da je odavno to pripadanje prevazidjeno. Ljudi se bore da budu samostalni pa ako se na tom putu zadrze sa nekim ok, ako ne opet sve u redu.Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
Није довољно бити самосталан као јединка у погледу преживљавања. Како ћеш живети без иједног пријатеља? Мислим, можеш, није то немогуће, само што доста људи жели да припада неком друштву.Mislim da je odavno to pripadanje prevazidjeno. Ljudi se bore da budu samostalni pa ako se na tom putu zadrze sa nekim ok, ako ne opet sve u redu.
Aj sto je omasio temu, nego ne znam dal zna o cemu pricapa ovo je tako Andricki sroceno da sam sav u brrrrr trncima mudrosti![]()
I to si rekao u Srbiji gde je kult pripadnosti npr. naciji, fudbalskom timu, partiji na vrhuncu.Mislim da je odavno to pripadanje prevazidjeno. Ljudi se bore da budu samostalni pa ako se na tom putu zadrze sa nekim ok, ako ne opet sve u redu.
Pa nisu ih dovoljno tukli ko male,mislim ove drugeZasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
I to si rekao u Srbiji gde je kult pripadnosti npr. naciji, fudbalskom timu, partiji na vrhuncu.
Nije fora u pripadnosti!Zasto taj iskonski poriv u coveku da nekome/necemu pripadaju?
Sa jedne strane i jeste privilegija.Nije fora u pripadnosti!
Ne pripadaš nikome, jer nikome nisi rob. Osim ukoliko na tako nešto ne pristaneš.
Fora je u deljenju! Podeliti život sa još nekom osobom, ukoliko imaš taj "poriv"!
Ja sam ubeđena da je samoća privilegija "odabranih, to jest retkih ljudi...dok se mnogi u tome samo zavaravaju!Ofc, ovo je samo moje skromno mišljenje.
U čemu?Sa jedne strane i jeste privilegija.
Privilegija je u nezavisnostiU čemu?
Jeste sve manje-više individualno, ali generalno možeš samo gušiti taj "poriv", sebe zavaravati da je lepo biti sam, ili uživati u samoći. Ti koji u samoći vide smisao i uživaju, nije im stalo da tragaju za ispunjenjem kroz drugu osobu. Ne bave se ICH!
Dobro.Privilegija je u nezavisnosti
U čemu?
Jeste sve manje-više individualno, ali generalno možeš samo gušiti taj "poriv", sebe zavaravati da je lepo biti sam, ili uživati u samoći. Ti koji u samoći vide smisao i uživaju, nije im stalo da tragaju za ispunjenjem kroz drugu osobu. Ne bave se ICH!
Imam prijatelja koji je Monah. To je zaista retkost, jeste u neku ruku privilegija...dok, za nas obične smrtnike i ateiste, bog je u nama!Ljudima.