Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Srećan ti rodjendan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто тако је и мени било.... а ови овде се ваде на:Ivan015:Meni nisu cestitali najblizi rodjus (cica, deda...rodjeni) jos su posle tvrdili da su mi cestitali![]()
Al srecan ti rodjendan...... hehe kako ja to hladno.....
Lucky girl:@dovla
ti cuti,nije ti ni pisalo u profilu kad ti je rodjendan,zato Tisina![]()
![]()
Dovla:Ако ће ти бити лакше ни мени није нико честитао рођендан иако сам скоро 3год овде и итекако примећен
У сваком случају све најбоље и сретан рођендан... (немам идеју шта бих ти пожелео пошто те још не знам)
trick-trick:nensy,mora da se deli.podelite se na smene :-D :-D
ma kakva vas podela spopala...bilo je to davno josh...kad je postojao haremDovla:Па то је твој муж... знаш и сама какав је...![]()
hahaahahahah...Nixxx:Pa dobro tek si 9 dana ovde i imaš samo 6 postovaElem, srećan ti rođendaaaaaan sunce moje draagoooooo
E tako mi je žao bilo, kad sma pročitao poruku baš mi onako sve oko srca nekako čudno...
Ozbiljno. Ajde opet, srećan rođendan
![]()
Jel to znaci da ja i dalje mogu da vam budem cerka???nensy4ever:ma kakva vas podela spopala...bilo je to davno josh...kad je postojao harem
sad sam the only one 8-)
avet kazi im...![]()
jaaaao nesny...kako ono ide? vuk...ovaj avet dlaku menja ali cud nikako....nensy4ever:ma kakva vas podela spopala...bilo je to davno josh...kad je postojao harem
sad sam the only one 8-)
avet kazi im...![]()
nensy4ever:hahaahahahah...
kako mrzim ty pesmy...kad onaj zavija kao kreten
yh kako nam je nikola emotino dete![]()
rajitjka jel vidish shta yradi? :-|
nensy4ever:ma kakva vas podela spopala...bilo je to davno josh...kad je postojao harem
sad sam the only one 8-)
avet kazi im...
sretjan rodjendan!![]()
sta bi?Nixxx:@Papi
Marš... :razz:
ma naravno da mozesh...samo za finansije se obrati otzyMadonnaGirl:Jel to znaci da ja i dalje mogu da vam budem cerka???![]()
khm papy...nemo' da me ljytish majq my...shta je bilo bilo jePajper:jaaaao nesny...kako ono ide? vuk...ovaj avet dlaku menja ali cud nikako....![]()
![]()
hahah...Nixxx:Baš je bruka pesmaInače to je skroz neprimereno bilo za mene, ali šta ćeš, u duši sam emotivac
![]()
Gistrooo :razz:
tako je myzitjy... 8-) :*Guzonjin sin:pushti ti nji` , neka zavijaju do sjutra .... samo su ljubomorni![]()
eto, vidis i shushu je jedna od najboljih riba na forumu i ima preko 2000 postova, pa da nije bilo mene niko se ne bi setio njenog rodjendanarajicka:znam da sam nva,i da me verovatno niko nije primetio ali ljudi meni je danas rodjendan i niko mi nije cestitao.... :-( samo toliko od mene