dal vam je neprijatno kad vam zargonski receno neko titra jajca za novac koji ste dali ili ako ocekuje nesto od vas
ili vam pak prija taj osecaj
meni smeta...
meni smeta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal vam je neprijatno kad vam zargonski receno neko titra jajca za novac koji ste dali ili ako ocekuje nesto od vas
meni smeta...
Ako već dajem pare volim dobar tretman.U čačanskoj robnoj kući ima jedna radnja obuće,odma' desno od ulaza...Gazda a potom i sve radnice su me kupili ljubaznošću iako prvi put ništa nisam kupio.Oduševilo me je što hoće da saslušaju a ne ono:"Ovo ti je sada na popustu/to je sada moderno/to se tako nosi/a što ti se ne sviđa/a ipak probaj"...Ne.Saslušaju šta želim,upute me ako tako nešto imaju,puste da na miru odaberem,odgovore ako ih nešto pitam i to je to.Radnja nije najveća niti najopremljenija al' već 6/7 godina unazad najviše volim tu da ostavim pare i nije mi problem da dođem iz Kraljeva.
Ovo je već reklama ali apsolutno zaslužena.
meni smeta...