radnaskela
Zainteresovan član
- Poruka
- 355
Preterujes.
Objasni mi samo kako to vi nama placate struju?Nemojte da se zanosite,ako ne dolazite u kontakt sa ljudima ispod Save i Dunava. Ako su vam ''civilizacijske tekovine'' (u vas pojedinaca koje vidim na forumu) drugi naziv za nacisticke parole (Dinaroidi go home i slicno) i netoleranciju prema ljudima koji ne dele misljenje sa vama onda nam stvarno ne trebate da nas kocite
Pokrajina koja se dici razlicitostima a koja istovremeno ima zbog toga i frustracije medju pojedincima koji u njoj zive jesu indikator nezdravog drustva,nista zdravijeg od onog ispod Save i Dunava.
Prvo, ovo o Dinaroidima nisam napisao ja. A što se struje tiče, proveri koliki je procenat naplate struje u Srbiji, a koliki u Vojvodini. Neko pokriva to što ste vi rešili da nemate para za struju. A onaj ko reši da neće da plaća, taj više ni ne štedi, pa sve dugmiće odvrće do kraja. Vidi koliko duguju za struju u Nišu. A to što mislim da smo iznad Dunava civilzovaniji od vas, ebiga, to je moj stav koji niko neće moći da izmeni. Pozdrav!