Nepravde prema nama

NTT:
Oteli su mi cuclu u chetvrtoj godini... Ne znate koje su to traume bile... :D
e i meni.pila sam mleko na flasicu do 4 ili 5 god.i jednom smo otisli na selo i baba mi kaze "znas nema vise flasice nestala je negde" a ja vidim kako stoji na vrh kredenca(hehe malo retro izraza) i to joj kazem a ona ce "zapravo,flasicu smo uzeli za prasice koji su bebe i njima je potrebnije"
bila sam tako tuuuuzna :( (i sad mi zao kad se setim) ali nisam htela da jadni mali prasici ostanu bez mleka pa nista nisam rekla.kako sam glupa,covek treba da bude malo vise egoistican u zivotu.

hanibal77:
ajd i ja da napisem nepravdu :lol:
a je l mora kad sam bila mala?hmmmm
jednom sam sa bratom i sestrom od tetke ucila recitaciju za svetog savu.i kad smo dosli u crkvu mene bilo sramota od onog naroda i nisam htela da govorim stihove
brat i sestra su dobili paketice a ja ne
tu nije kraj nepravdi,kad smo stigli kuci keva uzela stapinu i prebila me :? ni danas ne razumem zasto al sam posle krila modrice na fizickom
uvek kad vidim kevu mislim o tome

zlopamtilo

Ja se toga i ne secam,al mi je mama vise puta pricala kako su m odvikli od flasice u onom istom vrticu. Vaspitacica Mica je uzela i sakrila flasicu dok smo mi bili u dvoristu. I onda kad smo mi usli, Mica je rekla svoj deci kako je Jasnina flasica nestala,da je usla macka i uzela je za svoje macice.Onda su sva decA se rastrcala po dvoristu da treza tu neku macu. Onda,kad je niko nije nasao, Mica je rekla kako su macici mali i njima treba flasica, a Jasna ce da naucida pije iz soce/case. I tako sam ja nauucila da pijem a da nije iz flasice! (navodno je tako bilo)

uh, kao da je juce bilo, sa 6 godina ukrao sam desetak dugmica. Znate ono kad udjete u radnju sa krojackim materijalima i svi ti rafovi sa dugmicima, male zdelice i u svakoj prelepi dugmici razlicite boje. mnogo mi se svidelo i uzeo sam si od svake boje po jedno dugme, iako znajuci da cinim nesto zabranjeno.
Ti dugmici su mi puno znacili, skrivao sam ih u svojoj fioci, pokazivao ih drugu iz zabavista, onako samo malo odskrinem fioku.

Ali, raj trajashe kratko, ubrzo, moji roditelji u rutinskoj kontroli pronalaze dugmice i zahtevaju objasnjenje. Zanimljivo, ali se ne secam priznanja i svog odgovora, samo pamtim njihova ozbiljna lica i psiholoski vid kazne gde moje dugmice, jednostavno, bacaju u vatru.....

Back