Nepravda za muskarce

Duboko u tebi

Domaćin
Poruka
3.412
Gledam tako i opet ne mogu da verujem kako je uvek isto, godinama i decenijama.

Uvek su dobre *****, ono kad je vidis odmah pozelis da je kresnes!!! - ljankese, a ako su kul i zanimljive, pametne, onda nisu onako bas privlacne, nego vise da ti bude drugarica. Ako bas moras da imas interakciju sa njom... :lol:

Da li je to (sto je sasvim logicno) zato sto dobrim pi*kama tako lako sve ide u zivotu dok su mlade da nisu morale da se trude da izgrade neki karakter i ukus (i obrnuto za ove druge) pa su ostale na bas nekom niskom nivou. Ako je tako, onda je zivot stvarno neprvedan i ovaj svet je pogresan... :(

Sto je jos gore, cak i postoji mali % izuzetaka, lepa zgodna devojka, a super zanimljiva, inteligentna, obrzovana, i sve tako dalje - ona je uvek zauzeta :think:

naravno da je za takvog kao ti uvek zauzeta

Po cemu to zakljucujes?! Pa ja bas imam jednu takvu. :think: Ali sam saosecajan prema drugim muskarcima koji ne mogu da imaju :hahaha:

- - - - - - - - - -

Inače, dobar avion nema plastike, nego samo Al-Li leguru, Ti, Fe-Ni, pa tako i sa ribama, koje su kao avioni.

Znam znam, AMS 4902, AMS 5510, AMS 5599, AMS 5537, i tako dalje. Znam ja to, ja sam direktor firme koja proizvodi avionske delove. :lol:

Uvek su dobre *****, ono kad je vidis odmah pozelis da je kresnes!!! - ljankese, a ako su kul i zanimljive, pametne, onda nisu onako bas privlacne, nego vise da ti bude drugarica. Ako bas moras da imas interakciju sa njom... :lol:

Da li je to (sto je sasvim logicno) zato sto dobrim pi*kama tako lako sve ide u zivotu dok su mlade da nisu morale da se trude da izgrade neki karakter i ukus (i obrnuto za ove druge) pa su ostale na bas nekom niskom nivou. Ako je tako, onda je zivot stvarno neprvedan i ovaj svet je pogresan... :(

Sto je jos gore, cak i postoji mali % izuzetaka, lepa zgodna devojka, a super zanimljiva, inteligentna, obrzovana, i sve tako dalje - ona je uvek zauzeta :think:

Sta se pa ti brines oko toga?
Prvo ako imas takvu kao sto kazes sta te briga,drugo uopste ne mora da znaci da lepe i zgodne devojke moraju da budu glupe,nezanimljive itd

не бих се сложила, знам пуно прелепих и препаметних жена
е сад, што су заузете - све најбоље прве оду : ))

Back