- Poruka
- 73.673
Ja bih se zadovoljio time da mi ne ***** sto kupujem oldtajmere![]()
Ne bi ti svaka ***** zbog toga, veruj mi.

Neka druga bi našla nešto drugo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih se zadovoljio time da mi ne ***** sto kupujem oldtajmere![]()
A koja su to muska prava ? Da udari sakom o sto i da mu zena sve sredi, opere, opegla , posluzi mu za sex a on da sedi i komanduje.
Muskarci treba da imaju puno pravo na svoj hobi u kom uzivaju, bez da im zena ikada zvocne na taj racun. Ali, ne treba da imaju pravo na drugarice i svalerke.
Na primer odvedu te u rat? Teski fizicki poslovi po polnoj osnovi? Drugacija praksa u socijalnim pravima? Drugacija praksa u brakorazvodnim parnicama? Vaspitanje muske dece da se ne zale na bol, nepravdu, agresiju, usadjivanje osecaja krivice po polnoj osnovi (ko je razbio prozor? mora da je musko, ko je zapoceo kavgu, mora da je musko, ko je kriv u konfliktu, mora da je decak), drugaciji stav prema muskarcu u seksualnoj dinamici (ti si musko ti zapocni seksualni kontakt, ti si musko ti si silovao, ti si musko ti si zlostavljao, ti si musko ti prodri, ti si musko, ti si kriv za los seksualni ishod, ti si musko ti poklanjaj, ti si musko ti si odgovoran za zeninu neispunjenost)? Da ne redjam dalje?
Pokusah biti zabavna. Ocigledno imam poseban smisao za humor.Ehhhhhh, samo zenska prava da nalakiraju nokte su bitna, a drustvo ostavlja mnogo vise slobode zenama nego muskarcima i to ne govorim o zakonima trenutno.
Sama cinjenica da se tako ponasate i reagujete kao ti govori da ce mnoga muska prava biti oduzeta.
Evo za pocetak da zena ne moze da mu se uknjizi u njegovu licnu imovinu kao vlasnik.![]()
A koja su to muska prava ? Da udari sakom o sto i da mu zena sve sredi, opere, opegla , posluzi mu za sex a on da sedi i komanduje.
Nije samo po selima.Sto se mene licno tice, kad bi mi neko udario sakom o sto, popio bi samarcinu i pravac vrata.
Oh, nisi, samo si za samaranje.oh, pozledih je
Nije samo po selima.Sto se mene licno tice, kad bi mi neko udario sakom o sto, popio bi samarcinu i pravac vrata.
ako se jako udari sakom o sto moze da se povredi neko
Jel vidis ti to, koliko se opustile ove zene, to pre nije bilo tako.![]()
Zene kada se bore za zenska prava se nazivaju feministkinje i to nema negativnu konotaciju.
Muskarci kada se bore za muska prava se nazivaju macisti i nesto je vrlo negativno.
STA TU NE STIMA?