Nepoznato ime pesme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jole95

Obećava
Poruka
88
Pozdrav ljudi... Treba mi pomoc...

Jednog dana kada sam otisao u NewYorker (radnja u Delta city) cuo sam neku pesmu i jako mi se svidja. Pokusacu da vam je nekako opisem...

Pocetak je valjda neka gitara, pa bubnjevi pa onda neki reper za koga mislim da nije crnac. Glas mu je mekan, i odlicno repuje... i tako repuje, repuje pa se onda cuje vise ljudi kako kazu: heeeyy i dalje ne znam....

Inace u newyorkeru se samo pustaju rep pesme...
Nadam se da sam nekako uspeo da opisem tu pesmu, ali jako bih voleo da saznam njeno ime...Hvala Mada mozda je to Snoop doog..

Pozdrav ljudi... Treba mi pomoc...

Jednog dana kada sam otisao u NewYorker (radnja u Delta city) cuo sam neku pesmu i jako mi se svidja. Pokusacu da vam je nekako opisem...

Pocetak je valjda neka gitara, pa bubnjevi pa onda neki reper za koga mislim da nije crnac. Glas mu je mekan, i odlicno repuje... i tako repuje, repuje pa se onda cuje vise ljudi kako kazu: heeeyy i dalje ne znam....

Inace u newyorkeru se samo pustaju rep pesme...
Nadam se da sam nekako uspeo da opisem tu pesmu, ali jako bih voleo da saznam njeno ime...Hvala Mada mozda je to Snoop doog..

hahahahahaha

kako mislis da lagano pricam(saljem poruke) kad 50% oniih koji pisu na ovu temu se samo z********* samnom... sto im to treba?? znaju da se radi o repu, samo mi salju te linkove, ja dzabe da trosim vreme da ih gledam.... koliko vidim, izgleda da ti nisi ukapirao o cemu se radi, ali hvala sto si pokusao da pomognes.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back