bogi12345
Početnik
- Poruka
- 29
Pozdrav… Zanima me da li se vama desilo ono sto i meni, naime, neki broj me zove vec neko vreme i nikad ne stignem da se javim. Kada ga okrenem nazad, kaze da pozivam nepoznat broj… Sta to moze biti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja te srece hahahaVucicevi sendvicari ukucaj na netu i drugima se desava,nemoj da mislis da je neka riba
Такође.Pozdrav…
Многи не верују док им се не деси или не деси неком ког знају.Zanima me da li se vama desilo ono sto i meni,
Дешавале се поруке са броја који не знам чији је,престале кад сам оставила број на званичној страници мобилног оператера са питањем о чему се ту ради.naime, neki broj me zove vec neko vreme i nikad ne stignem da se javim. Kada ga okrenem nazad, kaze da pozivam nepoznat broj…
Неки број ван функције знају да поново активирају и ту су контактирања,тако сам негде нешто прочитала.Пријави или блокирај ако сматраш да је нека обмана,зна и то да буде исто су негде писали,као и разне смс преваре.Уз ону да кад позовеш кажеш да и онда злоупотребе то на неки начин,не сећам се који дал' куповина нека на тај начин ако плаћаш телефоном а важи за америку?Такође знају да скину паре са рачуна ако се неко јави на непознат број.Sta to moze biti?
Ipsos stalno zove i smara njih odmah napušim. Imam dva broja pa dva puta zovu mesečno i duplo im iebbem trista majki.
+381 64 6042 065Koji je broj u pitanju
e hvala lepo