Nepoznat broj

bogi12345

Početnik
Poruka
29
Pozdrav… Zanima me da li se vama desilo ono sto i meni, naime, neki broj me zove vec neko vreme i nikad ne stignem da se javim. Kada ga okrenem nazad, kaze da pozivam nepoznat broj… Sta to moze biti?

Pokusava da te upozori

1726142344883.png

Такође.
Zanima me da li se vama desilo ono sto i meni,
Многи не верују док им се не деси или не деси неком ког знају.
naime, neki broj me zove vec neko vreme i nikad ne stignem da se javim. Kada ga okrenem nazad, kaze da pozivam nepoznat broj…
Дешавале се поруке са броја који не знам чији је,престале кад сам оставила број на званичној страници мобилног оператера са питањем о чему се ту ради.
Sta to moze biti?
Неки број ван функције знају да поново активирају и ту су контактирања,тако сам негде нешто прочитала.Пријави или блокирај ако сматраш да је нека обмана,зна и то да буде исто су негде писали,као и разне смс преваре.Уз ону да кад позовеш кажеш да и онда злоупотребе то на неки начин,не сећам се који дал' куповина нека на тај начин ако плаћаш телефоном а важи за америку?Такође знају да скину паре са рачуна ако се неко јави на непознат број.

Poslednja izmena:
Veoma lako može da se nađe na internetu čiji je to broj kao što je to već neko odradio

Zove te banka e sad .. da li da nudi kredit ili da traži pare za kredit, to već ti sam znaš

Upali opciju da dobijas poruke kad nisi dostupna.
Onda ugasi telefon na neki period kada očekuješ pozive, i posle bi trebalo da u poruci dobiješ broj pozivaoca tj brojeve propuštenih poziva.
To bi trebalo da radi čak i kada sakrije broj.
Onaj broj koji ne znaš to su ti brojevi.

Back