nepozeljniji forumas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
najlepši, najbolji, naj, nedostaje vam, muka vam...misim sve neke pohvale, nostalgije kojekakve...
aj malo kontra...misim znam da će pile ugasi brže bolje da se ne širi jelda hejt il kako to već kaete vi gore...al eto nek traje kolko traje...
najnepoželjniji forumaši...? da čujem, ako želite (imate jajnike) da napišete...
hvala...

Poslednja izmena:
meni muka pripadne kad vidim da je onaj dyonisos( ili kako se već zove) otvorio još jednu za redom temu gde će da prosipa svoje filozofije

Tog Dionysa svi napadaju. Kada god se otvori ovakva ili slicna tema on je uvek prvi na spisku za odstrel.

Ne znam, meni su nepozeljni klonovi. Ne klon sam po sebi vec kada se krije iza klona a ne pokazuje se ko je.

Tog Dionysa svi napadaju. Kada god se otvori ovakva ili slicna tema on je uvek prvi na spisku za odstrel.

Ne znam, meni su nepozeljni klonovi. Ne klon sam po sebi vec kada se krije iza klona a ne pokazuje se ko je.
e tu isto razmišljamo...ok, kakav god da je, barem znaš s kim imaš posla...a ovo jeote ko da se igramo zuce i znam da vas je pet iza i da će da me odalamite, al se pojavi neki šesti iz mraka i zvekne najjače pa se brže sakrije...
što se tiče konkretnih forumaša, od i dalje aktivnih ovde - baby jane, koto, ludopile...sigurno ih ima još par komada, pa ću jelda editujem kad se setim...
da, trebo sam da napišem junca, al on mi je nekako više za smejanje, sprdnju...nije da ga ne volim tolko...:heart: više ga žalim...

Poslednja izmena:
najlepši, najbolji, naj, nedostaje vam, muka vam...misim sve neke pohvale, nostalgije kojekakve...
aj malo kontra...misim znam da će pile ugasi brže bolje da se ne širi jelda hejt il kako to već kaete vi gore...al eto nek traje kolko traje...
najnepoželjniji forumaši...? da čujem, ako želite (imate jajnike) da napišete...
hvala...
Ima par njih od kojih za dve godine nisam procitao ni jedan pametan ni duhovit post .
Al , ne bi da ih kritikujem .Momci lijece frustracije , ali ako im pomaze na njihovoj sam strani !:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back