Nepoverenje

Da, verovatno je moguce..ali bavim se mislju da je i ulaganje kroz godine beskorisno ako je osoba labilna i slaba..demantuj me molim te..ne zelim umreti u laznoj ideologiji da covek radom na sebi ne moze ocvrsnuti ako ima taj kod slabosti u sebi..

Може, и то баш седењем на хиљаду столица! Одатле је одличан поглед! :ok:

dakle, pitanje glasi:

da li ste nekad osetile cudno nepoverenje prema vasim partnerima, uprkos njegovim tvrdnjama da nije tako kao sto mislite?
kad jednostavno ne znate da li da verujete ili ne.. i na kraju se to pretvori u malu ljubomoru..

da li ste to dozivele? :confused:
Јесам једном... са 19 година...:confused:

од тада сам сигурна да је свако у стању да направи глупост... нема шансе да ме изневери...:lol:

izvinjavam se muskoj populaciji, ali ovo pitanje je prvenstveno nametnuto zenskoj populaciji.
i ako tema vec postoji, obavestite me pa brisite..

dakle, pitanje glasi:

da li ste nekad osetile cudno nepoverenje prema vasim partnerima, uprkos njegovim tvrdnjama da nije tako kao sto mislite?

Da.....all the time....

:( Dozivela !
Taj mali crv je proradio u meni pa sam trazila i našla to sta sam trazila.
Naivno mislis da poznajes nekog i onda zelis da mu verujes čak i kada kaže da to što si videla ipak nije tako....

Al djavo mi nije dao mira , pa sam opet trazila i ponovo pronašla ...iiiii....
Za 5 sekundi stvar se okrene up-side -down....pa kad kreneš da premotavaš film...vidiš i ono što se možda nikada nije dogodilo , al ni Bog više ne može da te ubedi u suprotno.
Zato , pažljivo...hodaš po tankoj liniji.
Nebitno dal je u pitanju ljubav , prijateljstvo , il partnerstvo...granica nepoverenja se lako prelazi, i dok pljesneš dlanom o dlan , nema više poverenja , a sa njim i sve drugo ode u ponor.

Potpuno se slazem sa Mirkom
al mnooogo je gadan osecaj. Nekog volis i zelis da mu verujes, on te ocas posla ubedi, al kad ostanes sama sa svojim mislim crv pocinje da seta po tvojoj glavi i pravi osecaj koji te izjeda...Nikad vise mi nije isti osecaj prema muzu od tad i manje ga postujem...
Al imala sam nedostatak dokaza, i vise nisam znala u momentu da li fantaziram ili stvarno treba da budem ljubomorna:thumbdown:

Мој одговор на питање је : Не. Немам безгранично поверење ни у кога, тако да не могу осетити неповерење.

Претпостављам да је на зиду твоје девојачке собе писало:

''Ко ништа не очекује - тај се не разочара!''

Е.М.Ремарк

:mrgreen:

Nikad nisam osetila nepoverenje prema osobi sa kojom sam,mozda zato sto nisam po prirodi uopste ljubomorna,a i polazim od toga da ko hoce nesto da radi sa strane,radice bez obzira da li je sa nekim kome je to svejedno ili extra posesivnom osobom.
Jednom sam slucajno videla neku poruku, koju je mom dragom poslala neka koleginica,kao da idu u neku setnju:roll:,stvarno sam se sokirala jer on nije u tom fazonu i napravila mu scenu(vise da ga uplasim,nego sto mi je to bio neki dokaz),ali on je tad rekao da je pogresio i da nije u redu da se tako dopisuje sa bilo kime.
Davno je to bilo,vec sam i zaboravila,ali uvek bi savetovala drugaricu da proba da se ne opterecuje glupostima,ne pocne da paranoise,kad ostane sama sa dragim da ga pogleda i znace.Ljudi koji se poznaju mogu jedno drugo da procitaju,a na kraju krajeva sve je to za ljude i mozda neko zasluzuje i da mu se oprosti:)

Jesam to doživjela.Ja obično poslije nekih priča ispitam situaciju i vidim da li je to tačno.Jer ja kažem:"Gdje ima dima,ima i vatre".I obično to bude tačno.Onda okrećem list i radim po svom...:manikir:

da ali mislim da nije lagao nego nije bio svestan sto me cini jako pametnom a njega blentom. trudim se da ne razmisljam uopste vise tako pa sam postavila kameru u slanik

pocni vise da ucis nadji neki ozbiljniji problem prevari te s mladom i lepom pa shta i dalje imas jednu ruku i jednu nogu a mozhda cak i dve

:I

izvinjavam se muskoj populaciji, ali ovo pitanje je prvenstveno nametnuto zenskoj populaciji.
i ako tema vec postoji, obavestite me pa brisite..

dakle, pitanje glasi:

kad jednostavno ne znate da li da verujete ili ne.. i na kraju se to pretvori u malu ljubomoru..

čim se to javi ja mu kažem dečko hajde oladi:gace:

Back