gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Cao svima, hitno mi treba savet kako da prevazidjem napade ljubomore koji me unistavaju. Po prirodi sam jako ljubomorna i ko za baksuz sam sa covekom koji i svojim izgledom i svojim ponasanjem budi u meni do sada nepoznata negativna osecanja.Situacija je teska jer ne mogu da kontrolisem neraspolozenje i ljutnju ukoliko posumnjam da me laze. On mnogo radi i malo vremena provodi sa nasom devojcicom 1god.i sa mnom, jedva cekam da dodje kuci ali dok ga sacekam svasta mi prodje kroz glavu tako da kad stigne vec sam nadrndana i ne prica mi se s njim. Onda se on naljuti jer mu nista ne verujem i tako se vrtimo u krug. Vidim da to nicemu ne vodi i pokusavam da se ne opterecujem glupim mislima,ali to je jace od mene,kad me uhvati sumnja bukvalno gorim iznutra i cini mi se da cu puci. Strasno. Vecina misli da je ova veza osudjena na propast kad nema poverenja,ali ja zelim da se promenim i imam poverenja u njega kao on u mene. Panika me hvata kad pomislim na rastavljanje jer oboje smo se rastali da bi bili zajedno, i da sad ponovo prolazim kroz to nemam snage! nadam se da je neko doziveo nesto slicno pa moze da mi da neki koristan savet. auuu al se raspisah.
Pazi ovako.
Kad krene da te glođe ljubomora, a ti počni da čačkaš po internetu i da tražiš stranice za sastanke i takve stvari. Kad čuješ da uzvikuje "hani, ajm hom" osećaćeš se toliko kriva da ćeš se pojaviti rumena u licu i oborenog pogleda, pa od svađe neće biti ništa, ali od kresanja možda i oće.
Naravski, treba da smisliš i uzrok tvom izmenjenom ponašanju. Cenim da će budali koja je te trpi takvu biti dosta da čuje nešto kao "stidim se koliko sam bila posesivna" ili tako nešto. Ostalo je navika.