Neposvecen muskarac / devojka

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Situacija. Prvo bila kres shema par godina, pa pokusaj vezice kao. Palo upoznavanje sa roditeljima i nedeljni rucak kod njenih i on samo guta sarmu i ne zanima ga da razgovara sa njenima. Cackanje telefona posto ne moze da cacka nozdrvu u tom trenutku.:lol:

Najbolja ortakinja, ma to je neka fukara koja ce nju da okrece protiv njega i smara nekim zahtevima, moras ovo, moras ono...:roll:
Ni da se pozdravi iz principa. Vezica pukla i kres shemica za ta 2 sata... Ona ljuta, on ljut i svako tera svoje... Nakon nekog vremena eto ponovo kres sheme pretpostavljam s tim sto ona peca druge muskarce...

Imam neka pitanja za vas...

Sta misliti o ovakvoj devojci?
Da li uopste vredi a priori postovati devojke kada se ima u vidu da su ovakve situacije danas realnost i jos mnoge druge, pikantnije i ludje?:cool:
Da li devojke zele nekog iznad njihove lige po izgledu i ostalim parametrima pa se ovako nasukaju i izblamiraju?
Da li su budale oni kojima se ovo ne svidja i koje ne zanimaju kres sheme? Moto "sve je za ljude", jel tako?
Ovde se muskarac valjda osudjuje, a ja nisam siguran da bi to trebalo tako, jer on je ipak koliko-toliko posten... Njega na kraju zanima samo sex...

Kako bi izgledala neposvecena devojka? Mnoge ili retke?

Situacija. Prvo bila kres shema par godina, pa pokusaj vezice kao. Palo upoznavanje sa roditeljima i nedeljni rucak kod njenih i on samo guta sarmu i ne zanima ga da razgovara sa njenima. Cackanje telefona posto ne moze da cacka nozdrvu u tom trenutku.:lol:

Najbolja ortakinja, ma to je neka fukara koja ce nju da okrece protiv njega i smara nekim zahtevima, moras ovo, moras ono...:roll:
Ni da se pozdravi iz principa. Vezica pukla i kres shemica za ta 2 sata... Ona ljuta, on ljut i svako tera svoje... Nakon nekog vremena eto ponovo kres sheme pretpostavljam s tim sto ona peca druge muskarce...

Ne mozes doneti zakljucak o njoj na osnovu iznetog, osim jako verovatne hipoteze.
Devojke sa kres shemama su pre svega mozzarela robinje, ali shvataju da za mozzarelu mogu da nadju prvu pomoc kad god hoce u savremenim gradskim uslovima a da im ne padne dlaka sa glave...
Ovo je bilo pozoriste u kuci, gde je on bio na testu za majku ili oca , tj onog ko njoj daje podrsku , lovu i ono sto joj treba.

Da li uopste vredi a priori postovati devojke kada se ima u vidu da su ovakve situacije danas realnost i jos mnoge druge, pikantnije i ludje?:cool:
Apriori to radimo po navici, a ne bi trebalo..
Apriori muskarci zaposle lepu devojku iz dva razloga, kao da budu ravnopravni prema oba pola, kao objektivni, a svaki iskusan, dobar menadzer zna da se na zensko na odgovornoj funkciji ne mozes osloniti i da zaposljavas zensko samo ili da bi je poebao redovno ili vanredno ili da bi je skinuo sa vrata nekom muskarcu.
Ovo poslednje je samo rudiment nekadasnjeg drustva, pa mu ustvari cinis medvedju uslugu , jer slivanjem vise para u zenske dzepove raste bezobrazluk koji cine, bas kao sto kad u nekom drustvu vise para dajes lopovima, onda raste senlucenje i bahanalije, jer ima se dosta slobodnog vremena, lopovi ne rade nego kradu, a to vreme mora necim prestiznim da se popuni...
Tako da u doba emancipacije treba prestati radjenje pola studija i semestralnih zenama , a i zaposljavanje zena kad postoji kvalitetniji radnik , samo zato da bi je skinuo sa grbace nekom muskarcu , da eto radi za pare koje trosi a da njega ne jase i ugrozava brak...

Da li devojke zele nekog iznad njihove lige po izgledu i ostalim parametrima pa se ovako nasukaju i izblamiraju?
Ovo pitanje nije jasno ako se ne uzme u obzir tvoja istorija na forumu, tj neko lelujanje bi a ne bi, pa ne mozes da ih prihvatis neidealne, a idealizovanje te dovodi u shizo poziciju....Ako se uzme u obzir tvoj ugao gledanja, onda se moze odgovoriti..
Zene uvek gledaju da se prodaju maksimalno, ne kad vrede nego kad izgleda da kao vrede...
Ono sto se zove sujeta, kod njih znaci i nesto drugo, cenu robe, mozzarele koja ne zavisi od kvaliteta nego od prilike za prodaju...bas kao u slucaju nekretnina, a kod vecine to i jeste nekretnina....i to teska...

Da li su budale oni kojima se ovo ne svidja i koje ne zanimaju kres sheme? Moto "sve je za ljude", jel tako?

Mnogi muskarci obozavaju kres sheme , mada u praksi kres sheme a da su muskarci svesni da su to kres sheme su retke...
Obicno smatraju daca, drugarske, slobodne okrsanje kres shemama, a to nije to...
To je eeeeej, gde si , ovo je moja drugarica, a bas si slatka, i ti si sladak, ides do Vuka, idem, ajmo zajedno....hoces kod mene, hocu,...op trt op trt...
Pre ce biti da je to sled jednokratnih sexova...
Doduse sa istom, ali taj dozivljaj je samo sa muske strane, sa zenske je to seks sa poznatom a novom osobom...

Ovde se muskarac valjda osudjuje, a ja nisam siguran da bi to trebalo tako, jer on je ipak koliko-toliko posten... Njega na kraju zanima samo sex...

Muskarac se uvek osudjuje ako je sklon da prihvati osudu...ako ga zabole levo uvo, onda se ne osudjuje nego se pravda pred drugaricama zasto je jos uvek sa njim...

Imas dve vrste neposvecenih, sociopatoloske slucajeve, a takvih je uzasno mnogo , a ne prepoznaju sebe uopste....
Misle, osecam , osecam nesto , nisam sociopatoloski slucaj...
I onih koje se ne poklapaju sa tvojom vizijom posvecivanja...

Druga grupa je isto brojna kao i prva, a izgleda svima da je brojnija...
Nisi je kupio, ima slobodu misljenja.....nije ucenjena....gleda emocije a ne vezu......gleda karijeru a ne brak....
Gleda dete kao kucnog ljubimca, a ne kao dete.....itd...

Zene u Srbiji mora se dodati.......da se razazna da nisu sve zene iste i da mnogo ovog u tekstu zavisi od drustvenih prica po kuloarima i naravno sta zene misle da moze da im prodje kod muskaraca...
One najgluplje i najpostenije se toliko naloze da kasnije teraju dosledno istu pricu po svaku cenu i obicno izvise kao neudate i metuzalemi ili se kasnije puste u vrlo gadne shemice i pola zivota im u kiselini prodje...

pa to je bila i ostala kres šema
i nema tu o čemu da se misli

- - - - - - - - - -

iskreno nisam pročitala sve
možda sam omanula sa odgovorom

- - - - - - - - - -

nije mi jasno zašto toliko razmišljate o svemu tome

- - - - - - - - - -

naročito ovaj što se žena odrekao :lol:

Mislim da bi ona da provede zivot sa njim i da u njemu vidi savrsenog muza.
Postovanje zavisi od osobe, ako je devojka dobra treba je postovati a ako nije treba se skloniti od nje.
Zar ne mislis da se i mi muski ponekad zeletimo tamo gde nam nije mesto?
Devojke imaju malo veci izbor sto se tice potencionalnih partnera, takodje cesce i vise citaju i rade na sebi dok mi uglavnom imamo sklonosti ka drugacijim stvarima.
Meni se ne svidjaju kres seme i ne bih da se petljam sa njima ali ako to zeli i ima istomisljenika neka uzivaju bez mene, nije to odlucujuci faktor u medjuljudskim odnosima.

Nemam pojma kako bi izgledala, mozda kao muskarac iz tvog primera.

pa to je bila i ostala kres šema
i nema tu o čemu da se misli

- - - - - - - - - -

iskreno nisam pročitala sve
možda sam omanula sa odgovorom

- - - - - - - - - -

nije mi jasno zašto toliko razmišljate o svemu tome

- - - - - - - - - -

naročito ovaj što se žena odrekao :lol:

Pa uzdize se , oce da te napenali....
Nagon....lagarija ziva...

- - - - - - - - - -

A mozda je jedan od onih zivucih stvorenja koje imaju stadijum metarmorfoza....

Zar mislis da je muskarac koji ceni svoje vreme i zabole ga kad ona kaze, hej slobodna sam sutra, hoces da se nadjemo, nego kaze, stani da vidim..

Ja sam kao brucos bio sa nekom mnogo dobrom italijankom, i desi se kad smo se dogovorili za prvi sastanak, da mi naidje neki posao obaveza...ja joj to kazem...
Ona hladno prihvati....kaze , to je jedna od stvari u vezi, postovanje vremena oba partnera....tako je vaspitavana....njih 5 sestara, sve isto vaspitane, rimljanke...

To nisu prosecne italijanke vreovatno , sta radi cigance kad se rodi...pita gde je Rim....
A crnogorac, .....gde je taj Beograd...

Ja nisam sto posto dosledan da im ne izlazim u sussret, ali nisam mnogo zalostan kad me odhebe zato sto joj na prvu loptu nisam otrcao na ebanje ili na izlazak..
A bas dobre ribice su me odhebale bas zbog toga...ali me zabole...
Jedna od njih je kasnije od kres sheme , jer dok je studirala , cesto je pregrejavala pa ju je jahalo dva i po fakulteta, stvarno ne znam ko je nije zajahao...ali joj to nije umanjilo jebozovnost...htela nesto ozbiljnije.
Ume , sta da kazem, ali njena drugarica zbog koje pizdi ume jos bolje....i nad popom ima pop....

A drugo su jebivetri, to im sleduje neminovno i neizbezno...
Svi koji ostanu u ovoj zemlji preci ce na holivud sablon...

Devojka je tipicna srpska udavaca a folirala se koroz kres shemu da navata majmuna sto rucak sa roditeljima samo dokazuje.
Devojka bi bila za naklon do poda da je iskrena a ne seljanka folirantkinja koja samo hoce da se uda.
Ne verujem; Ona garant je 10 puta fizicki bolja od tog, on joj je daj sta das jer je vec ocajnica,.
Jesu budale, ako te ne zanima sex primarno znaci da nesto kalkulises I foliras se samo.
Nema sta muskarac da se kritikuje on je pravilno postupio reko joj sta hoce a ona ako ima tripove i mislila da ce preko kreveta da ga izdresira njen problem.
Ne kapiram ovo pitanje zadnje, sta neposvecena pa ova je neposvecena iz tvoje price svemu sem sebi i svojoj idili braka dece i trosenja muzevljevih para. Ispala lol

u prevodu promiskuitetne sa mnogo kres shema koje umisljaju da su princeze i prvo dignu nosinu, pa kad saznaju dovoljno o odredjenom muskarcu lizale bi blatu da budu sa njim.
vec je tako...

to je neka tvoja fantazija
ima zena koje vole q I ne femkaju se al su jako retke i ne brini nece da sece vene za tobom takvim lol
samo ce te zameni sledecim tukijem kad joj dosadis

u prevodu promiskuitetne sa mnogo kres shema koje umisljaju da su princeze i prvo dignu nosinu, pa kad saznaju dovoljno o odredjenom muskarcu lizale bi blatu da budu sa njim.
vec je tako...

Da to je fantazija...
Zabole nju dupe za tebe, ti si stanica prolazna....ako upali upali..ako ne, idemo dalje...
To naravno ne ometa kuknjavu kao da ce umreti bez tebe...i obrnuto ljutnju da je ti ostavljas a ovamo rogovi ti rastu turbo brzinom...

- - - - - - - - - -

Secenje vena ne, pre lov na trofeje...

- - - - - - - - - -

:lol:

Sto vise komentara dajes, to te manje razumem, a verujem i ostali...
Fokus fokus....

Back