Nepostovanje

Nazalost,moram da priznam jenu veliku istinu.Mi Srbi,skloni smo da svakoga ko nesto vredi,omalovazavamo i vredjamo.Zasto to cinimo.Pa svako omalovazavanje,onih ili onog,ko nesto vise i bolje
zna od nas,izaziva u nama bolesnu ljubomoru.Ta ljubomora,ta zavist,okrenuta ka onom,ko je bolji od nas,u stanju je da ucini najodvratnije stvari.Evo,najbolji je primer je,diskusija,koja se na ovom forumu
povela,o vrednosti jednog nesumnjivo velikog coveka,Profesora DR.Vladete Jerotica.Cak i njega su na ovom forumu,bukvalno ispljuvali,ljudi,koji verovatno i ne znaju,cime se on,u stvari bavi.
Ta zavist okrenuta ka svakom coveku,koji je svojim radom i trudom,napravio prodor u nauci,umetnosti,medicini,kulturi...ta zloba neprestano izlucuje svoj zmijski otrov,koji zbog sopstvenog nistavila
i ljudske bede,hoce da zatruje celu jednu sredinu.

Pa i kad se covek upusta u partnersku vezu i odnosnu vezu mora postati shvacen i od partnera i od samog sebe, shvacen da su medjuljudski odnosi podlozni promenama i da se menjaju a ljubav da ne postoji kao preduslov za ocuvanje veze.

I kad dođem kući sa trubačima i čirslidersicama i ona mi kaže smrdiš na duvan sigurno si pio.. a ja zagrljen sa mažoretkinjama i bude me blam.. pa ispuštuj me brate.. nemoj da ne blamiraš pred ovim finim starletama..

Poslednja izmena:
Partner me nikada nije ni postovao. Medjupartnerstvo i ne postoji. Najvise je ispostovao svoje nagonske i instinktivne potrebe. Ispostovace uvek svoje obaveze prema svojoj stranoj zemlji.

Back