Nepokazivanje emocija

Solidarna

Početnik
Poruka
18
Da li ima ovde muskaraca koji imaju peoblem sa izazivanjem emocija..
Znaci stalo vam je do neke devojke ali jednostavno imate blokadu..ne grlite je dovoljno, ne ljubite, niste dovoljno dobri prema njoj i na kraju ona raskine, a vi patite.

Znaci stalo vam je do neke devojke ali jednostavno imate blokadu..ne grlite je dovoljno, ne ljubite, niste dovoljno dobri prema njoj i na kraju ona raskine, a vi patite.

ne uzdržavam se da ljubim i grlim devojku ako imam potrebu...tako da nisam imao to iskustvo da neka raskine zbog neiskazivanja tih malih gestova pažnje

Poslednja izmena:

Moguce je ako tip ima neku boljku, neke probleme, nesto sto ga mnogo muci i oseca se manje vrednim, a ne sme da joj kaze.

Iskazivanjem*
Znaci ako se neko ne trudi dovoljno situacija je jasna...
Poverovala sam kad mi je bivsi decko rekao da jednostavno nije osoba za vezu i da ne ume da pokaze emocije i ako ih u dubini duse oseca i stalo mu je...ali izgleda da nije dovoljno.

mozda neki prosto nisu emotivni ili nisu prema svakoj otvoreni,nista nije cudno danas kalkulisati i ne otvarati se previse

Iskazivanjem*
Poverovala sam kad mi je bivsi decko rekao da jednostavno nije osoba za vezu i da ne ume da pokaze emocije i ako ih u dubini duse oseca i stalo mu je...ali izgleda da nije dovoljno.

Kakav je tip? Da li ima mnogo drugova i stalno pijanci, zeza se, cesto menja devojke ili ne?

Da li je povucen i miran ili ovakav kao ovaj prvi?

Pa to..
On generalno nije emotivanije, a ja totalna suprotnost.
Povredjena ostala...tako to ide

- - - - - - - - - -

Imao je mnogooo devojaka na vece.. -.- izlai, pije.... A ja sam kao "drugacija"..a na kraju ispadne da njemu nije dovoljno stalo i opravdanje je..JA SAM TAKAV JBG DO MENE JE NISAM NEKO KO JE ZA VEZU I VEZIVANJE

Iskazivanjem*

To tebi nije dovoljno. Previše si zahtevna. Ne može čovek ceo dan da te češka i mazi. Šta si ti, mačka?

Pa to..

- - - - - - - - - -

Imao je mnogooo devojaka na vece.. -.- izlai, pije.... A ja sam kao "drugacija"..a na kraju ispadne da njemu nije dovoljno stalo i opravdanje je..JA SAM TAKAV JBG DO MENE JE NISAM NEKO KO JE ZA VEZU I VEZIVANJE
a i nasla si na koga ces se primis,naci nisi emotivna nego mazohista

Prva sam koja ne voli patetiku i dop 24h
I koja ne trazi ko zna koliku paznju..ali da li je normalno da izadjes sa svojim deckom i sat vremena nema potrebu da te poljubi uopste i na kraju ga poljubis ti posto vidis da nema vajde od njega...meni nije....

Pa to..

- - - - - - - - - -

Nije mu stalo... Pisi propalo... To kao ja ne umem da pokazem emocije su namerno sroceni tupavi izgovori... Isto je tako jedan tip istog kova raskinuo sa mojom drugaricom i ona je shvatila u momentu da je sutira...

Dala sam primer..ima tu jos dosta toga... I sam je priznao da je cudan po tom pitanju i da nema osecaj za devojku i ozbiljnu vezu.
Hvala na odgovorima.
Sto se mene tice moze tema da se zatvori.. Pozdrav :)

Samo ti njega zaskoci.......Druga nece imati milosti i bice ti krivo........A ako cujes da mu je posle toga pozlilo onda si imala posla sa luđakom. Ima ih mnogo namazanih a mislim i da ima prikrivenih homica.......

Moguce je ako tip ima neku boljku, neke probleme, nesto sto ga mnogo muci i oseca se manje vrednim, a ne sme da joj kaze.

Ma naravno, tip ima problem. Ona je savršena, došla je na forum to da potvrdi. Hajmo ljudi, moralna podrška, nema zabušavanja. Msm nije dovoljno što se o tome priča sa ko zna kim, potreban je širi auditorijum, facebook, forumi, twiteri.
Dižite moral, dižite samopouzdanje, situacija je ozbiljna, NIJE JE POLJUBIO SAT VREMENA!

Back