Zivim sa deckom vec skoro tri meseca. Prilicno nam je lepo, iako on cesto nesto izmislja, ali nadjemo neki kompromis. U pocetku mi je bilo tesko da se priviknem na zejdnicki zivot, ali smo se sada uhodali. On ne jede i ne smrdi na meso u kuci. Uvazava moje zivotinje. Naucio je kako da se ponasa sa poslugom i, pri tom, ne komentarise da li nekog izrabljujem ili ne. Veliki napredak. Sada se osecam opustenije. Ipak, pojavio se sinoc problem. To je njegova sestra od tetke. Ta mala je dosla sinoc. Treba da ostane kod nas do utorka. Od pocetka je pocela da smeta i zanoveta. Te vruco joj je u kuci. Te onda, kada upali klimu, je hladno. Onda komentarise kako nema mesa. Ide u Mek, koji je blizu, pa donosi gomilu smrdljive hrane. Ja sam joj odmah rekla da hamburger ili bilo koje drugo meso NE UNOSI. Srecom, unosi samo pomfrit i ostale otrove. Pored toga, strahovito smrdi na pljeskavice. Rovari po mojim slikama i komentarise moje bivse momke. Rovari i po ormaru i komentarise garderobu, uz najvulgarnije izraze. I to od kada sam joj rekla da ne moze da nosi moje stvari. I da ne sme da dira moju sminku. Slizala se s mojom kucnom pomocnicom, pa non-stop ogovaraju sve: estradu, mene, djet-set, ljude na mojim slikama, moju garderobu, komsije, koje me obozavaju, stan, ma ne znam sta sve ne.
Ne mogu da joj opalim samar, jer sam miroljubiva po prirodi. Razmisljam, da li da kazem decku, a da ga ne povredim, ali nesto mora da se preduzme. Sta da radim?