Nepodnosljivo stanje

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Zivim sa deckom vec skoro tri meseca. Prilicno nam je lepo, iako on cesto nesto izmislja, ali nadjemo neki kompromis. U pocetku mi je bilo tesko da se priviknem na zejdnicki zivot, ali smo se sada uhodali. On ne jede i ne smrdi na meso u kuci. Uvazava moje zivotinje. Naucio je kako da se ponasa sa poslugom i, pri tom, ne komentarise da li nekog izrabljujem ili ne. Veliki napredak. Sada se osecam opustenije. Ipak, pojavio se sinoc problem. To je njegova sestra od tetke. Ta mala je dosla sinoc. Treba da ostane kod nas do utorka. Od pocetka je pocela da smeta i zanoveta. Te vruco joj je u kuci. Te onda, kada upali klimu, je hladno. Onda komentarise kako nema mesa. Ide u Mek, koji je blizu, pa donosi gomilu smrdljive hrane. Ja sam joj odmah rekla da hamburger ili bilo koje drugo meso NE UNOSI. Srecom, unosi samo pomfrit i ostale otrove. Pored toga, strahovito smrdi na pljeskavice. Rovari po mojim slikama i komentarise moje bivse momke. Rovari i po ormaru i komentarise garderobu, uz najvulgarnije izraze. I to od kada sam joj rekla da ne moze da nosi moje stvari. I da ne sme da dira moju sminku. Slizala se s mojom kucnom pomocnicom, pa non-stop ogovaraju sve: estradu, mene, djet-set, ljude na mojim slikama, moju garderobu, komsije, koje me obozavaju, stan, ma ne znam sta sve ne.
Ne mogu da joj opalim samar, jer sam miroljubiva po prirodi. Razmisljam, da li da kazem decku, a da ga ne povredim, ali nesto mora da se preduzme. Sta da radim? :heart:

napravi od nje pljeskavicu...vegetrijansku iii...Bon Appetit :)

Ona je kao zivotinja, pa bi ta pljeskavica bila zivotinjskog porekla.

Sinoc, povodom sv. Trifuna, priredila sam decku malo iznenadjenje. Vecera. Onako, bas lepa. Potrudila sam se, celog dana sam listala na telefonu kuvare, pa sam brzo odlucila. Pozvala sam i moju kuvaricu. Sve sam super uredila i onda se uvalila jos i ta mala. Njegova prva reakcija je bila: "Ovde osecam neki miris rostilja." A upravo meni se povracalo od tog "mirisa". To je ta mala dosla napucana pljeskavicama i lukom. :heart:

Uzassss... ne podnosim takve osobe ^^
Znam o cemu pricas... uopste nemaju obzira da su u tudjoj kuci, i da treba da se trude da NE SMETAJU !!!!!

Strpi se do utorka da ode...provodi sto manje vremena u njenoj blizini.... :bye:

Hvala ti. Bas mi treba malo razumevanja.
Znas li ti da je ona krenula da mi rovari po skajpu, videla mi je i bivseg decka. Srecom, ne zna hebrejski, pa nije mogla nista da bleblece, a i nema nista posebno. Samo je rekla da je moj bivsi decko sladak. Ona ne zna da mi je on bivsi decko. Ja sam rekla da mi je on drug iz Izraela.:heart:

pa što primi tu sotonu u kuću 'leba ti ? :neutral:

em jede meso, em ti rovari po skajpu, slikama, možda ti kopa i po prljavom vešu

p.s.
jes' vala, roštilj baš "smrdi" :sad2:

Jednostavno, uzelela se mog decke. Kao: "Nije dugo videla brata." Bla, bla, bla! Brat nije uopste kod kuce, kao da se uzelela moje kucne pomocnice, posto samo sa njom tracara. Evo, sada gledaju Icu i Silu paralelno. :heart:

o sudbo kleta, zašto se loše stvari uvek dešavaju dobrim ljudima? :rida::rida:

I ja se to pitam.

Sinoc sam izasla sa drugaricama. Lepo sam se obukla, a ona meni kaze: "Snajka, je l' na posao? Neki striptiz bar." Ja sam joj odgovorila: "Ne, idem u biblioteku. Nocu bolje ucim. Eto, imas produzeni vikend pa mozda nesto i naucis u zivotu. O lepom ponasanju." A moja kucna pomocnica je rekla: "Dodji ti, dete, skuvacu ja tebi sutlijas sa pirincanim mlekom. Rano lezi, rano ustaj pa ces se udati sa dvadeset godina za bogatog decka." Pomislila sam da je mozda trebalo i ja da ostanem sada, pa mozda nadjem decka bez dosadne rodbine. Idem da spavam. :heart:

Back