Neplanirana festa

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Elem kako opisati ludi provod neplaniran i bez namere za istim.:lol:

Sticajem najcudnijih okolnosti i greske likova iz provanse dopadoh sad za vikend na jednu provincijsku svadbu na koju nisam pozvan i gde ne poznajem nikoga.
Dok sam u manjoj varosici u prvi sumrak trazio osvetljen parking gde da parkiram automobil ugledah slobodno parking mesto na hotelskom parkingu ne sluteci da je rezervisano za osobu X sa kojom sam povezan samo po novosadskoj registarskoj oznaci i jednim srednjim paketom u kom sam nosio vino koje bese namenjeno koleginom ocu.:whistling: za kog ovi likovi pomislise da je poklon njima namenjen.
Domacin i bulumenta oko njega me docekase sa opstim odusevljenjem pohvalise me za nov auto izgrlise i izljubise, uzese mi onaj paket a onda ekspresno uvedose u salu gde je trestala muzika.Nisam stigao da se odbranim ( bio sam vec lepo pod gasom) krenuse zdravice i videvsi da sam ostao bez paketa resih da odlozim ugovorenu posetu za neki drugi dan .
Taj lik za kog su me zamenili je neki badza za sve i svasta koji je ocito potreban domacinu i njegovim gostima za stelunge i protekcije.Snishodljivo su mi se ulagivali i stalno me nesto tetosili a na sve zahteve u vezi zaposlenja sam odgovarao da cu srediti i da nema problema.
Rodjaci unistio sam se potpuno polupao sam citavo cudo casa i flasa muziku sam maltretirao da mi deset puta pevaju Mujo kuje :rotf: a onda sam se i ja docepao mikrofona i zapevao sta bi drugo nego istu MUJO KUJE:hahaha:

Jadni pevac je napravio antologiju sa najavom Samo za baju po deseti put Mujo kuje :hahaha: nemam pojma odakle sam iskopao tu pesmu nisam je nesto gotivio ali pod maliganima sam totalno odlepio i samo sam nju porucivao .

Jadni pevac je napravio antologiju sa najavom Samo za baju po deseti put Mujo kuje :hahaha: nemam pojma odakle sam iskopao tu pesmu nisam je nesto gotivio ali pod maliganima sam totalno odlepio i samo sam nju porucivao .

Dokaz da su Bosanci bili na Mjesecu mnogo prije Amera...

- - - - - - - - - -

Ja kad sam bio kum skoro na svadbi, naručio neku sevdalinku, muzika htjela da me tuče i rekli mi da idem u FBiH...

- - - - - - - - - -

A lijepo pito 'armonikaša zna li Oj Safete Sajo Sarajlijo... misleći da mu kažem da umjesto Safete izgovara moje ime... skinu frajer harmoniku... kaže: mrš u Federaciju! :sad2:

Ni sad mi nije jasno odakle mi ideja da porucujem pesmu Mujo kuje :hahaha:Jadni gosti su ocima prevrtali vec posle treceg ponavljanja a kad sam ja uzeo mirofon situacija je vec bila na ivici da me lincuju.Polupao sam citavo cudo casa i flasa letelo je na sve strane a domacin se usiljeno smejao i podrzavao me u bahacenju misleci da ce se debelo okoristiti na osnovu mog nastupa pred muzikom koju sam kitio evritjima

Ni sad mi nije jasno odakle mi ideja da porucujem pesmu Mujo kuje :hahaha:Jadni gosti su ocima prevrtali vec posle treceg ponavljanja a kad sam ja uzeo mirofon situacija je vec bila na ivici da me lincuju.Polupao sam citavo cudo casa i flasa letelo je na sve strane a domacin se usiljeno smejao i podrzavao me u bahacenju misleci da ce se debelo okoristiti na osnovu mog nastupa pred muzikom koju sam kitio evritjima

Kakva je bre to muzika kad za tolike evre pevaju istu pesmu i ništa drugo ne znaju .....
Pokvarena ploča i još plaćaš ....ko je tu kreten m?

Kakva je bre to muzika kad za tolike evre pevaju istu pesmu i ništa drugo ne znaju .....
Pokvarena ploča i još plaćaš ....ko je tu kreten m?

Para vrti gde burgija nece plus sam bio VIP gost :hahaha: a kad si baja onda mozes sve i svi ti ugadjaju.Na vreme sam se izvukao jer sam se tako osljemao da sam jedva uspeo da sednem u auto uz zal domacina sto ih napustam tako rano.:roll:

Nemas ti pojma ja sam bio zvezda veceri u ocima domacina a ostala boranija je mogla samo da statira i gundja na moje bahanalije sa muzikom.Dobili su pristojnu svotu za koju se obican sljakator muci ceo mesec a ko placa taj i bira i odredjuje pravila igre.Bio sam vrlo kreativan pa sam cak i pesmu prepravio i lansirao Muju na mesec zajedno sa konjem tako sto sam otpevao" Mujo kuje konja na mesecu" cime sam ucinio neverovatan doprinos u promociji ovih prostora u svetskoj kosmonautuci.
Svadba je pre mog dolaska bila u kolapsu svirali su neke tugovanke i balade niko se nije sa stolice pomerio a ja sam atmosferu digao do usijanja polupao sam citavo cudo flasa i casa penjao sam se po stolovima i zamalo se nisam okacio o luster.
Imao sam ja i boljih nastupa na svadbama recimo kad sam kod komsije upao kontuzovan i napravio lom tako sto sam ih sve izvredjao i ispisao im se na svadbeni sto a pre toga sam mladu drpio za sisu.:hahaha:

Poslednja izmena:
Nemas ti pojma ja sam bio zvezda veceri u ocima domacina a ostala boranija je mogla samo da statira i gundja na moje bahanalije sa muzikom.Dobili su pristojnu svotu za koju se obican sljakator muci ceo mesec a ko placa taj i bira i odredjuje pravila igre.Bio sam vrlo kreativan pa sam cak i pesmu prepravio i lansirao Muju na mesec zajedno sa konjem tako sto sam otpevao" Mujo kuje konja na mesecu" cime sam ucinio neverovatan doprinos u promociji ovih prostora u svetskoj kosmonautuci.
Svadba je pre mog dolaska bila u kolapsu svirali su neke tugovanke i balade niko se nije sa stolice pomerio a ja sam atmosferu digao do usijanja polupao sam citavo cudo flasa i casa penjao sam se po stolovima i zamalo se nisam okacio o luster.
Imao sam ja i boljih nastupa na svadbama recimo kad sam kod komsije upao kontuzovan i napravio lom tako sto sam ih sve izvredjao i ispisao im se na svadbeni sto a pre toga sam mladu drpio za sisu.:hahaha:

E sad ti tek ne vjerujem :)

Ja sam šampion u pravljenju sranja, ali ovako nešto nisam ni ja uradio...

Nisam uopste hteo da dodjem na svadbu ali me je lik non stop cimao telefonom i pozivao iako je znao da sam se na momackoj veceri kod njega vec usikao i da nisam uopste spavao i da ceo dan vec cugam sa drustvom sa kojim se on zakacio bas zbog te njegove koju je ozenio.Kad mi je pukao film otisao sam i napravio dzumbus onu njegovu kucku sam drpio za sisu popeo sam se na njihov sto i ispisao se ispred nje.Tada je uletela i ekipa koja je samo cekala povod za tucu i nastao je sveopsti haos.Ja sam pao pod sto dok je oko mene bio totalni rat i pukle su mnoge glavudze svadba je propala skroz.Nemam pojma sta se desavalo dalje jer me je burazer bukvalno odneo do stana.Sutradan sam cuo sta sam sve radio i sta se desilo i ja se apsolutno nicega nisam mogao setiti imao sam prekid filma.Sva sreca taj brak je vrlo brzo pukao a zaracene strane su se izmirile

Back