NEPLAĆENA KAZNA BOJANU JE ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO

Zakonima o bezbednosti u saobraćaju? Pa vas sa neregistrovanim traktorima, prikolicama i raznim zastavama i vartbutrzima i treba isključiti iz saobraćaja.

:mazi:

I akcizama i nametima na gorivo i kaznama koje mogu da uniste zivot coveku.

Normalna drzava podstice saobracaj, Srbija kao da zeli da sto vise ljudi sedi kuci.
Komplikovano je to za tvoj birokratski mozak.

Ja uredno registujem auto i plaćam gorivo, imam sva moguća osiguranja, kao i asistenciju na putu. Ko to ne može, neka uzme BusPlus i nema problema. Ko nema ni za to, neka ide peške. Ali i kao takav učesnik u saobraćaju mora da poštuje propise, ili slede sankcije.
U Srbije ima puno automobila, po mom mišljenju više nego što nam putevi podnose. I još kad krenu ovi sa traktorima i prikolicama...

Ja uredno registujem auto i plaćam gorivo, imam sva moguća osiguranja, kao i asistenciju na putu. Ko to ne može, neka uzme BusPlus i nema problema. Ko nema ni za to, neka ide peške. Ali i kao takav učesnik u saobraćaju mora da poštuje propise, ili slede sankcije.
U Srbije ima puno automobila, po mom mišljenju više nego što nam putevi podnose. I još kad krenu ovi sa traktorima i prikolicama...

Neka naprave bolje i sire puteve.

Ako hoce da pomognu preduzetnike u ovoj sugovoj zemlji, barem nemoj da ih salju u zatvor za pocetak.

ma daj..preteruje se.. ja imam zatamnjena stakla prema zakonu o vidljivosti u procenentima i drzava mi je trazila 100€ za papiric na kome stoji da je to po zakonu ..mislim taj papiric je mogao da kosta i 10€
i nemoj molim te samo pricu ..sto si morao da zatamnjujes jer nije to poenta nego je poenta u nametima i kako se isteruje u jednom smeru nadosobama koje nisu opasne po drustvo dok sa druge strane po gradu haos rade lica sa nanogicama od ranije poznata organima gonjenja

Slažem se da je zakon u delu za zatamnjena stakla loš, naročito što se zna da je svuda u okruženju dozvoljeno. Tj, i kod nas je dozvoljeno, ali ti treba atest, pored već postojećeg koji je platio uvoznik, ali to nema veze sa podatkom da su ovog seljaka tri puta kažnjavali za isti prekršaj, a on to ignorisao. Tamna stakla nikoga ne ugrožavaju, ali neregistrovana prilokoca može da krije prilične opasnosti po ostale u saobraćaju.

- - - - - - - - - -

Neka naprave bolje i sire puteve.

Ako hoce da pomognu preduzetnike u ovoj sugovoj zemlji, barem nemoj da ih salju u zatvor za pocetak.

Da je taj preduzetnik platio kazne, ne bi došao u ovu situaciju.

korupcija.jpg

Back