NEOZENJENIMA NOVCANA MESECNA POMOC !

Teska su vremena,skupoca velika,a plate male iil malo vece.Naravno,svestan sam,da danas osim tih takozvanih tojkajkuna,retko ko,zivi nesto narocito dobro.Znam takodje,da se porodicnim ljudima ne preliva.Takodje ni penzionerima.
Sve ja to dobro znam.ali znam i sledece:ko u nasoj zemlji,zivi u najtezim uslovima.Mozda neko nece poverovati.
Mozda ce se se nekome,to uciniti maliciozno,sto cu sada izneti,ali,iznecu samo istinu.

Najteze u Srbiji danas zive,neozenjeni muskarci.Da.Mozete se cuditi,koliko hocete,ali,to je ziva istina.Ako tretiramo
ozenjen muskarce,njima supruga kuva,kupuju hranu na pijaci.Oblace se standardno.Ne moraju da specijalno paze
na svoju spoljasnost.Penzioneri pak,samo hrana...ne izvode svoje stare supruge nigde,pa i ne trose mnogo.

Neudate devojke i zene.Njih izvode na rucak i na razne priredbe ko...neozenjeni muskarci.!!! I sta onda znaci.?
Neozenjeni muskarci,moraju lepo da se oblaceDatrose na frizera,masera.Da kupuju razne kozmeticke proizvode,
da bi sarmirali te iste devojke i zene.Muskarci snose full troskove za zastitu od trudnoce i raznih bolesti.Neozenjen
muskarac,mora uvek u dzepu,da ima bar tuce prezervativa.A to bogami,kosta dosta.Zatim,neozenjeni muskarac,
mora uvek da ima para,da plati svojoj seksualnoj partnerki,rucak u restoranu.To se vec podrazumeva.I ako je vec sve tako,a jeste,ja predlazem,da se u Budzetu za 2O17 godinu,unese nov trosak:svakom neozenjenom muskarcu
isplacivati mesecno,3O% povecanja plate,u svrhu njegove potrosnje,za troskove reprezentacije,dok se ne ozeni.z:)

Pa vjerujem ti.Mada ni mene niko nigdje ne izvodi.
Ja sam za uvođenje poreza za nezenje u svrhu podizanja morala bracnog zivota i nataliteta....

Mada ne pretezu se momci bas toliko u pogledu reprezentacije.Pravih kavaljera gotovo da i nema.....Među intelektualcima narocito Lordicu.....z:(

....ma vrpoljim se ceo dan , poštovani Lorde , da ti predložim , kao prestonom velegrađaninu bliskom nebeskom umu i mudrosti prestone vlasti , da dodele roditeljima ( majkama i bakama , očevima i dekama , ujacima i čikama ) , bar po još 3-4 socijalne pomoći od stotinu evra ......šta se žicaju i škrtare , te guraju u štek lovu za patriotske bogataše , tajkune i političare izraslih iz građansko ratnog razbojništva - malo im je......a ovo ti sugerišem , jerbo ova sirotinjska sorta ( majke , bake , očevi , deke , ujaci , tetke i čike ) imaju neviđene troškove u ovom i idućem mesecu...sve su to dečiji praznici ( materice , oci , deci , N.G. , Badnje veče , Božić , Bogojavljanje i td ) , i to duhovni....Božić bata , Deda mraz i sl. mogu biti samo mama i tata , baka i deka , ujka, ujna , čika - misterija je u tome , darivanju ; sve ostalo je farsa.....ako deca ostanu bez misterije , brzo će revolucionarno stasati i za istinu sve dati.....ovako , treba ulagati u budućnost budućeg roblja poslušnika......
.....džarni to poštovani , nek njegova Vladarska Izuzetnost razmisli o svojoj i satrapskoj budućnosti , pa nek uloži u čaroliju i hipnozu magijom !

742815-2.jpg

Jednom je dotična u afektu izjavila za nekog: "On je moralni satrap" :)
ni dan danas mi nije jasno šta je pisac(teljica) hreo da kaže :)

....a ova dotična , jel ona se obnavlja na kompresoru ili kod plastičara !.......plašim se da ne skonča ko kineski lufbalon - a usput , koja je to velegradska person....mislim kako se zove !?.....ja se izvinjavam , mnogo se izvinjavam , al' ona nami je X-persona !.....onako , uzgred , u mom zaseoku je nevažna faca !

Ima jedna teorija,koju nisam ja lansirao,ali mislim da je vrlo realna.Jedan moj prijatelj,inace Profesor Psihijatar, izneo mi je nedavno,jedno svoje
vrlo originalno razmisljanje.On kaze,da je uloga neozenjenih muskaraca,veoma velika,u kontekstu toliko puta ponovljene cinjenice,da u nasoj
zemlji (Srbiji) vlada bela "kuga".tj.da vise nas umire,nego sto se beba radja.Na moje pitanje,zbog cega misli,da su bas nezenje,u celoj toj stvari,vazan faktor,on rece: Pa znas,ozenjeni muskarci su isuvise umorni,od svih porodicnih problema,i od jurnjave za zaradom,da prehrane porodicu.
E,tu sada stupaju odmorne nezenj na scenu,koji popunjavaju tu rupu (misli se na to,da zamenjuju muza),koji udatim zenama (tih smorenih muzeva)
vrlo cesto "pomognu" da ostanu u drugom stanju.Na taj nacin,oni pomazu i smorenom muzu,a i doprinose poboljsanju nataliteta,na zdrav nacin.

....e ,e,e, e Lorde , pa što ne ispričaš celu istinu do kraja.......tačno je da hoće da pomognu , ali žene ne ostaju u drugo , blagosloveno stanje od jalovaca , kilavaca - a naročito ne od ponosne gej populacije....za priraštaj stanovništva , potrebni su zdravi i sposobni ljudi ( oba pola ) , kako telesno tako i psihički....a očito da tu nešto manjka , kod neženjenih ( kod oba pola ) , kako fizički , tako i psihički.....otuđenos od prirode.....reče ti profa , da ljudski rod ima genetski zapis o razmnožavanju , kao što postoji zapis , genetski , o telesnom i duhovnom razvoju fetusa......a sve što se ne razvije po genetskom zapisu , smatra se rođeno bolesno - ili kako to sad ovi klinci kažu : "retard" / "mutant" / "zombi" i t.d.......humanizacijom društva , spartanska selekcija - pročišćenju nacije , koju su usvojili i fašisoidne države , krivično je sankcionisana......pa sad izvolte...
..to bi nekako bio kraj profeserske priče , koju si nam prećutao !

.....u mom zaseoku , neženje babe zovu : " mrtva puvala" - đavo bi znao zašto.....tek tako stoje stvari !

Ne postovani "loncar",nisi u pravu.Neozenjeni muskarci,ne trpe zvocanje udatih zena.Ne moraju da se dnevno trose kao ozenjeni.U celoj stvari je
narocito vazno to,sto im zivci nisu izraubovani kao kod ozenjenih muskaraca.Dakle,nezenje su u punoj seksualnoj i psihickoj preddispoziciji,spremni
u svakom trenutku,da oplode partnerku.Ono sto su u konjarstvu,priplodni zdrepci,to su u nasoj ljudskoj vrsti,neozenjeni priplodni,necu da kazem
pastuvi,ali ljudi.Danas je sve vise mladih neozenjenih muskaraca,koji prodaju svoju spermu,bankama sperme.Kod nas,to jos nije uredjeno,te banke
sperme,ali zato nasi idu u inostranstvo,i tamo su jako cenjeni,jer imaju veliku kolicinu sperme,za prodaju.Na taj nacin,i nasa nacija ce se kroz
"mala vrata" prosiriti.

....za kraj godine , ovo je predobar vic - iz arsenala crnog humora !....

Hvala Lorde , nasmeja me do suza - bolnih !....
...mi izumiremo , a naše muškarčine rasprodaju po inostranstvu , budućnost nacije.....ima ovi AVeovci da ih stave na kvaran zub za veleizdaju , a plus ne plaćaju porez na ekstra profit !

Back