Neotrace?

• Začetnik teme Začetnik teme Ana Pavlovic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Ana Pavlovic

Gost
Instalirala sam neotrace program. I kada ga startujem odmah istog momenta mi se pojavi ntx.exe encountered a problem and needs to close... :cry:
Da li neko zna kako da resim ovo i da li postoji neki slican program nalik njemu?
Pozdrav.

Ana Pavlovic:
Instalirala sam neotrace program. I kada ga startujem odmah istog momenta mi se pojavi ntx.exe encountered a problem and needs to close... :cry:
Da li neko zna kako da resim ovo i da li postoji neki slican program nalik njemu?
Pozdrav.
Na koju adrsu si ga skinula?

Instalirao sam NEOTRACE ...da li preko njega moze da se sazna kucna adresa od ovog sa IP? ja koliko se snalazim samo uspevam da pronadjem grad i adresu provajdera!

Meni na kompjuteru gde je instaliran xp nece da radi dok na drugom gde je w98 radi? Da li je tako i kod vas? skinula sam sa tog sajta ali ne radi mi ni odatle?

sch:
Nemoj se ljutiti,ali tvoje pitanje je smesno.Moze se otkriti samo ono sto je korisnik SAM upisao,a ne njegov broj cipela,boja ociju,adresa ird.
Ne ljutim se samo pitam jer ne znam...pitao sam da li moze da se sazna kucna adresa a ne za cipele itd. ako znas izvoli kazi: ako ne znas sacekaj da kaze neko ko zna!

sch:
Francuz,izvini ali mozda si ti ipak upravu.Ostajem na forumu dok ne saznam nesto vise.Mozda je to ipak moguce,samo ja ne znam.Pozdrav !
Nisam ja to izmislio...jer ovde na forumu sam jednom procitao kako se neko zali da mu neko iz Ljubljane skenira kom. i da ga je posle zvao telefonom i pricao sa njim...znaci vjerovatno ima nesto.Nikako ne uspevam da pronadjem tu temu na pretragu da bih vidio ko je to ko je uspio da sazna br tel itd. od tog ko mu je skenirao kom. Pozdrav

Back