Neostvareno

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.320
Nesto sto ste hteli probati u sexu ali niste uspeli s partnerom iz nekog razloga..mozda se stideli reci ili pokazati da zelite..misleci da ce naici na nerazumevanje ili da je previse skakljivo..ili da sebe ne napravite razvratnim..ili znali da nece?setih se da je bila stidljiva i nije mogla da me gleda u oci cesto narocito pri oralnom sexu..to bi mi prijalo

z:mrgreen: sve sto sam zelela to sam i dobila.....znaju da mi padnu na pamet razne stvari i gledam da ih sto pre probam.....jos nisam bila sa muskarcem koji ne zeli da eksperimentise....vremenom kad se opustimo, sta kome padne na pamet probamo.....i ako se nekome od nas ne svidja (realno, to je bilo bas retko-npr. mm nece ni da cuje da koristimo vibro, jednom smo probali :))) ne nastavljamo sa tim....

z:mrgreen: sve sto sam zelela to sam i dobila.....znaju da mi padnu na pamet razne stvari i gledam da ih sto pre probam.....jos nisam bila sa muskarcem koji ne zeli da eksperimentise....vremenom kad se opustimo, sta kome padne na pamet probamo.....i ako se nekome od nas ne svidja (realno, to je bilo bas retko-npr. mm nece ni da cuje da koristimo vibro, jednom smo probali :))) ne nastavljamo sa tim....

Da naravno ne treba insistirati ako nekom nesto ne prija..i kad mi ne prija ok mi je ako ona u tome uziva..desilo se tako da neka nadrk reaguje ako je imala neko lose iskustvo s nekim..pa misli da ce isto biti s drugim dok se ne opusti

Da naravno ne treba insistirati ako nekom nesto ne prija..i kad mi ne prija ok mi je ako ona u tome uziva..desilo se tako da neka nadrk reaguje ako je imala neko lose iskustvo s nekim..pa misli da ce isto biti s drugim dok se ne opusti

vidis, ja nisam za to....bez obzira koliko mi nesto prija ako i on ne uziva u tome, ja nemam zelju da nastavim...sama ideja da on u tom ne uziva sprecava i moje uzivanje.....

najlepse je kada u nekom otkrijete nesto sto ni sam nije znao da zeli...to je vatromet.sve sto sam zelela uradila sam...i sa svakim partnerom pronalazim nove stvari koje me uzbudjuju...

vidis, ja nisam za to....bez obzira koliko mi nesto prija ako i on ne uziva u tome, ja nemam zelju da nastavim...sama ideja da on u tom ne uziva sprecava i moje uzivanje.....

To moze biti i trajanje..preduga igra..neka poza..iako ne uzivam u tome preterano ne mislim da joj trebam uskratiti uzitak..ne osecam se lose zbog toga poput zene

Nesto sto ste hteli probati u sexu ali niste uspeli s partnerom iz nekog razloga..mozda se stideli reci ili pokazati da zelite..misleci da ce naici na nerazumevanje ili da je previse skakljivo..ili da sebe ne napravite razvratnim..ili znali da nece?setih se da je bila stidljiva i nije mogla da me gleda u oci cesto narocito pri oralnom sexu..to bi mi prijalo

Nikad ne znas sta ce da se desi dok ne pitas :lol: Bar je to moj rezon ;)

Ako mu se ne svidja ili probamo pa mu ne prija (vazi i obrnuto) nadjemo nesto drugo dok nije dobro oboma...

Ko pita ne skita! :rumenko:

Juuuuuuuuuuu, svasta :lol: Znas kako ako te ceo zivot uce da je seks nesto "sto je sramota" onda nije ni cudo sto ne sme da te pogleda u oci... Mislim da je to pitanje shvatanja seksa i koliko je osoba sama slobidna u istom.

a i to se dobija sa iskustvom....naravno, samo ako osoba zeli da ulozi truda i napreduje i u sexu.....smesno mi je kad neki misle da se sa tim rodis, daleko je to od istine, treba vremena da se upozna sopstveno telo, partnerovo telo kao i da se prihvate sve svoje mane i vrline sto se tela tice....stid vremenom nestaje i osoba spoznaje sta voli i kako voli a sve su posle toga sitne nadogradnje....

nista nisam trazio, a dobio sam pune ruke posla :rumenko:

realno, imao sam jedino neke fantazije gologuzog jurcanja
kao neke zivotinje nenormalne, obredi kojekakvi
uz psiho muziku

ali sve u domenu normalnog :mrgreen:

mislim da ću uskoro probati nešto novo :per: :zblesav:

Back