Neostvareni snovi moji .....

Opet je uz mene Prorokov vrt....u njemu su reči koje želim podeliti s Tobom....u Tvom vrtu.
Ti noći koja pripadaš umetnicima,ljubavnicima,ti noći koja pripadaš sanjarima.....noći beskrajna....
Odlučila sam nastaviti,samo nastaviti.....čekati .....
trenutak koji zabeležim u tihom i mirisnom vrtu.....i želim biti noć....i želim biti Ti....
Obukla sam široku i toplu crnu majicu.....izgubila sam se u njoj.....kao da mi njena širina daje sigurnost Tvog prisustva,
jer ima mesta za dvoje........možda zvuči besmisleno....ali to sam ipak ja.....i pored mene Ti.
I ko zna da li želiš videti me u njoj,moju sreću.moju tugu,moj osmeh.....ili suzu....
Ne znam da li to želiš....znam da to želim....ne znam da li želiš zagrejati ruke u toj majici
i potražiti one delove mene kojih se *bojim*,one koje bih Ti volela dati,a preplašeno *bežim*.....daleko....
od Tvojih ruku i *dodira*....ili Ti *bežiš*....ili oboje....
Iz daljine dopire poznati zvuk,poznati osećaj u meni raste dok krećem znanim putevima naših duša...
da se sretnemo,dotaknemo....osećam se kao *princeza* moje NOĆI i znam njenu tajnu.......
leći ću u njen mir,stopiti se s njom sretna.....sretna kako samo ja znam....kad NOĆ me moja uzme u *naručje svoje*.....
Znam da ne želim,a morat ću.....još malo samo....i moram skinuti svoju široku,toplu,NOĆ-majicu.....
i pustiti je da mislima mojim praćena ode.... u san....

crechenoel04vi4.gif

Back