Neostvarene zelje

Obucite se lepo, po mogutjstvu sa puno olova i idemo...:cool::cool::bye:
:arrow: http://chernobyl.users.cg.yu/
Hoćemo li?
naughty.gif

-Juga je josh uvek postojala

:

Problem u Yu '80-tih je u tome što je već polako počelo da se nazire ono što se valjalo iza brega...

Što ne znači da pre toga nisu uspeli da podignu državu iz pepela.
Uostalom,šta bih sad dao da imam crveni pasoš i da u svakom trenutku mogu da odem gde hoću,a ne da čekam u redu za vizu;da poštuju kada čuju odakle sam.

A sad smo u kurсu. :mafijas:
No,spoznali smo verski i nacionalni identitet... :roll:
Mada mogli smo i bez toga,ne?

Sad će paljba po meni...E,pa hebiga...kad je bal - nek je s muzikom : Živeo komunizam i sloboda !

"...Mi smo bar imali stare gitare..."

Duga pricha ali evo po tezama:

-Pochelo od Scarfacea (filma ne igrice), i GTA Vice Cityja,

-Nastavilo se serijama is tog doba + vesele 80te

-zatim sam zavoleo New Wave, Funk, i Metal tog doba

-Onda sam shvatio da je tad bilo mnogo vishe relaxed nego danas

-Onda na dosta stilova oblaachenja iz 80tih se lozim

-Svet nije bio u govnima ko danas

-Juga je josh uvek postojala

Itd Itd Itd... Mogao bih ovako do sutra!:kafa::mafijas::mafijas:

Da posetim Kubu dok je Fidel još živ...

ovo sve potpisujem. nije bilo bas tim redom,ali se stvari poklapaju

Trebao sam prošle godine na Kubu,povodom 40.godišnjice od smrti Che Guevare,ali sam imao obaveze ovde u Bg.Možda ću ići u oktobru,ako bude bilo prilike...

moj cale je isao pre 2 god ali nije hteo da me vodi :( . zelja mi je da idem tamo vec godinama ali nazalost nikako da mi se ukaze prilika. i ja sam trebala da idem prosle god,(isti razlog kao i ti) ali sam otisla u moskvu :(

Joj,blago tebi...

Sta bih ja dala za Moskvu...:heart:

omiljeni grad posle Corleonea. najbolje je otici zimi,po snegu i ledu,tada ti se cini kao da gledas razglednicu a ne kao da si stvarno tamo. od kad znam za sebe zelela sam da idem tamo,i sa 9 godina sam prvi put otisla,sao da bi klizala. kad sam bila mala,umesto prica kao sto su pepeljuga i crvenkapa meni je deda pricao o KGB i zelela sam da budem spijun :lol:. eh,ja se sad raspricala bezveze :neutral:

Već je bilo par organizovanih 15-to minutnih izleta, ali su brzo prestali zato što su putnici bukvalno ludeli od zaglušujuće tišine! Prosto neverovatno... :eek:

xaxaxa....:roll:...procitao sam...bruka...mnogo lepo i strasno izgleda grad, potpuno je pust nema nigde nikoga, samo ova likusa na motoru...EXTRA!
e znaci i dalje citam ono sto si postavio za chernobyl...kako devojka lepo objasnjava sve, nate-nane! ima da citam do kraja....:ok:

Poslednja izmena:
Moje neostvarene zhelje su da smuvam plavushu, da posetim celu Evropu, da nauchim da vozim kola, da nauchim da plivam, da nauchim italijanski i nemachki, da imam petoro dece, da napishem knjigu, da postanem slavan, da postanem bogat, da imam super prijatelje koji me nikada necje izneveriti, mir u svetu i da budem dobar chovek... :D

Da se u prigradskom naselju(dobro,selu)Kovačima kod Kraljeva na Ledini napravi"OPEN festival"ili"kovački dani"(kako god)gde bi nastupali dripci iz raškog okruga a u znak napretka posle par godina da se dovedu Forever Storm(Kragujevac),BoneYard(Kragujevac)i Dubioza Kolektiv(Sarajevo).:lol:Uglavnom,cilj fešte je pravljenje novog EXIT-a pošto će ovaj verovatno otići Live Nation-u za koju desetinu miliončića.:(

Back