Neophodna pomoc! Problem oko Skilled worker kanadske vize

Evo mog pitanja isto ukoliko ste zadovoljni advokatom i ja bih molila broj telefona i ime. Moja situacija je sledeca. Zivim u Juznoafrickoj republici prijavio sam se na FSW i dobio AOR 19 Novembra 2014. Od tada nema apsolutno nikakvog kontakta iz ambasade u Pretroriji dok nao forumima vidim da juznoafricki drzavljani dobijaju pozive za medicinski pregled od 15 Januara. Trazili smo GCMS file i tamo pise da je eligibilty under review sto mi nikako nije jasno zasto , elektroinzenjer sam vidim da je od devet godina iskustva priznato 4 al bez obzira i sa tim je broj poena vise nego dovoljan, ambasada u Pretoriji ne odgovara na mailove i ne postoji mogucnost da se neko javi od njih na telefon i da razgovara na temu prijave. Tako da je moj stav da ipak treba imati advokata jer ja sad apsolutno nemam pojma u cemu je problem i da li da se prijavljujem za EE ili da cekam i dalje ishod koji vrlo lako moze biti negativan.

Moje mišljenje je da ti advokat još uvek nije potreban. U ovoj fazi ne može ništa da uradi, čak ni da te savetuje osim da čekaš na informacije iz svog VO. I mi smo u istoj situaciji pošto je PER stigao 3. Novembra (Beč ne šalje AOR) i od tada ništa. Pratim po formima da su ljudi koji su poslali aplikacije i po dva meseca nakon mene već dobili i obavili lekarski (govorim o našem VO u Beču). Debelo su nas preskočili. Mislim da je problem u tome što je moj muž služio vojsku 92/93, posle je nekoliko puta bio u rezervi i da sada to proveravaju. Sudeći po godinama tvog radnog iskustva, rekla bih da nisi puno mlađi od nas i da to može biti sličan slučaj. Znam samo još jednu ženu koja čeka koliko i mi, a i njen muž je naših godina.
Ne verujem da bi prijava za EE bilo šta pogurala pošto bi opet došao do ove faze u kojoj si sada i javio bi se isti problem. Pošto si već tražio taj GCMS note bar znaš da su počeli da te rade. Jedan Indus je dobio izveštaj da nisu ni počeli a poslao je prijavu kada i ja (a da ne kažem da NDVO radi brzinom svetlosti). Jednostavno se nekome tako zalomi i nemaš šta drugo da radiš osim da čekaš. Ja nisam ni tražila taj izveštaj pošto, jednostavno, ne bih znala šta uopšte da radim sa informacijom koju dobijem. Zato sedim i grickam nokte i čeeekammm.......

Pozdrav svima, imam par pitanja pa se nadam da ce neko uspeti da mi pomogne.

Da ne duzim, pre izvesnog vremena (krajem februara) sam se prijavila za Kanadsku vizu (vise ne znam ni gde, ni kada, ni za sta konkretno / ne pitajte zasto), preko sajta canadianvisa.com.
Nisam ocekivala nikakav odgovor, posto sam skroz zaboravila na to, medjutim jutros dobijam mail.
Koji sledi ovako:

Greetings from the Client Support Team at Canadian Visa Services.

Based on the details you have submitted, our emails exchange, and the current regulations governing immigration to Canada - your assessment results are positive. We can process your Permanent Residence visa application as you have experience in one of the high demand occupations for immigration to Canada under the Federal Skilled Worker / Skilled Trades category.

Elem, izmedju ostalog, traze mi prvu stranicu pasosa i RESUME (ne znam cega), pa ako bi neko mogao da me uputi sta dalje?

Verujte mi, nista mi nije jasno.

Pozdrav svima, imam par pitanja pa se nadam da ce neko uspeti da mi pomogne.

Da ne duzim, pre izvesnog vremena (krajem februara) sam se prijavila za Kanadsku vizu (vise ne znam ni gde, ni kada, ni za sta konkretno / ne pitajte zasto), preko sajta canadianvisa.com.
Nisam ocekivala nikakav odgovor, posto sam skroz zaboravila na to, medjutim jutros dobijam mail.
Koji sledi ovako:

Greetings from the Client Support Team at Canadian Visa Services.

Based on the details you have submitted, our emails exchange, and the current regulations governing immigration to Canada - your assessment results are positive. We can process your Permanent Residence visa application as you have experience in one of the high demand occupations for immigration to Canada under the Federal Skilled Worker / Skilled Trades category.

Elem, izmedju ostalog, traze mi prvu stranicu pasosa i RESUME (ne znam cega), pa ako bi neko mogao da me uputi sta dalje?

Verujte mi, nista mi nije jasno.

Niti znam je l neka prevara u pitanju ili ne ...

Back