NEOPHODNA BRZA REAKCIJA

Jao Dexas sto su lepi, kao igrackice... Kad pomislim da bi ih neko u kontejner ili u sinteraj - mrak mi padne, ali bolje da sad ne mislim o tome. Da imam svoju kucu sa dvoristem potpuno je tacno ono sto mi jaca polovina kaze da bih napravila zoo vrt sa raznim ljubimcima :D.

Uf... Znaci da si imao vise legla napustenih macica odjednom... Opet cu tokom maja uciniti ono sam pre neki dan (pomoc), ali cu ti se prethodno javiti tel.

Juce sam pokupio 4maceta donela mi ih je prijateljica sa kanarevog brda, neko ih je bacio u park gde zivi 15pasa , i na zalost jedan od pasa je nosio mace u ustima i jedva mu je prijateljica otela iz usta :( macetu je polomnjena nogica i bas slabo jede a i mnogo je slab , juce je bio kod veta pa ga vodim i danas bolje receno sad :( postavicu odvojeno temu za njih !

Vec su mi pricali za "divne" prizore kad psi dohvate zive macice i razvlace ih po BB. Mogu da zamislim kako je bilo tvojoj prijateljici i koliko je morala brzo i sigurno da reaguje zbog malenog u tudjim celjustima. Postavi odvojeno temu za njih da se ne "utapaju" u ovu.

Back