Neonacisti i skinhedsi haraju Beogradom...Zar i toga ima kod nas?

može biti....
videlo se u Ukrjni da imaju statista za masovne filmske scene.......

ne razumem šta si hteo da kažeš?
ali svastika menja boju, obično je crveno okolo, a sad je bilo dosta ovih plavo-žutih zastava, pa je svako video i poneku plavo-žutu sa svastikom ... mada pretpostavljam da su i ukrajinci zbunjeni oko toga ali u evropi mislim da i dalje ne smeš da mašeš svastika zastavom?

ne razumem šta si hteo da kažeš?
ali svastika menja boju, obično je crveno okolo, a sad je bilo dosta ovih plavo-žutih zastava, pa je svako video i poneku plavo-žutu sa svastikom ... mada pretpostavljam da su i ukrajinci zbunjeni oko toga ali u evropi mislim da i dalje ne smeš da mašeš svastika zastavom?
Kažem MM prave vesti i snimke koji im odgovaraj a ne moraju preterano da imaju veze sa istinom.

1941. godine imamo 100 000 Hrvata u ustašama, gotovo pet puta više nego Srba u ljotićevcima i nedićevcima zajedno, nekoliko dana pre završetka Drugog svetskog rata, oružane snage fašističke, nacističke i genocidne velikohrvatske NDH imale su preko 250 000 pripadnika. Po broju ljudstva bile su ravnopravne Titoistočkim partizanskim bandama, a po broju naoružanja su svakako bile jače od komunističkih partizana.

A Perković? On je malo blaža varijanta, fašisti ipak nisu toliko opasni, jel da?
Pa kod njega uopće ne znaš ništa o svjetonazoru, znam da je pričao da mu je nečija nacionalnost nebitna i da ga nisu učili da mrzi ikoga. Kako god, našao si je nišu di će od krezavih debilčića uzimati paru. E sad, naravno da će se javno predstavljati kao desničar, Rvatna i filoustaša, ali to je nužno zbog PR-a.
Nemam pojma kakav je zaista, i apsolutno me me zanima :roll:

Ko je taj SKOJ, i odakle njima pravo da pod Jugoslavijom prde u Srbiji? Jugoslavija odavno ne postoji, pogresili su drzavu...
sto se tice neonacista, imaju pravo na koncert, ukoliko i SKOJ moze da prdi ovde...
To ti je Nedim iz tuzle I Dinko iz bjeljine, dva musliguza koji su došli u ns, tokom rata u bejha. Zamisli tad došli u Srbiju? I od tad rovare, protiv srbije, srba, placenici, glumeći te tobož antifasiste u ns vojvodini pa i Srbiji...

Nema ih ni za kombi...

Glupost...

To ti je Nedim iz tuzle I Dinko iz bjeljine, dva musliguza koji su došli u ns, tokom rata u bejha. Zamisli tad došli u Srbiju? I od tad rovare, protiv srbije, srba, placenici, glumeći te tobož antifasiste u ns vojvodini pa i Srbiji...

Nema ih ni za kombi...

Glupost...
Znači neko je iz Tuzle, a neko iz Bijeljine i zato je loš. I šta kažeš, nema fašizma?

Znači neko je iz Tuzle, a neko iz Bijeljine i zato je loš. I šta kažeš, nema fašizma?
Pa reci mi primer gde je srbin neki otišao u bejha kod muslimana tokom rata, oni ga primili da radi kao novinar bude predsednik nezavisnih novinara i konstantno laje protiv federacije muslimana i bakira?
Kolko bi taj preživeo tamo?

Još su uzeli Islam pompezno u Srbiji naglasavajuci svo zlo spc...

Nemoj se praviš naivan...

Ako fašizma i ina u Srbiji to je apsolutna sitnica naspram rvatske i njihovog cveća u bazniji...

Nebitno je šta je bilo pre 100 godina, bitnije je valjda šta se sad događa.

Ovi desničari pričaju bajke o nacizmu u Ukrajni, a neonacisti im partijaju pod prozorom u sred Beograda.
A tek koliko rusa vagnerovaca ima istetovirane kukaste krstove i ostale naci simbole.A ukrajinci gle cuda izabrali Zelenskog koji je delom jevrejskog porekla.

A tek koliko rusa vagnerovaca ima istetovirane kukaste krstove i ostale naci simbole.A ukrajinci gle cuda izabrali Zelenskog koji je delom jevrejskog porekla.
1669844182205.png

Back