- Poruka
- 90.455
Dolaze Azov i Vagner. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wird der Aar sich doch befreien
Srbija nova nacistička Nemačka , možda nas ondak i NATO podrži u vraćanju anektiranog Kosmeta,
u Ukrajni se vidi da imaju softspot za naciste
dobar način da nas zgotive , da ili ne?
Nema mnogo skinhedsa/ćelavaca u vizuelnom smislu, ali ima mnogo neonacista i klerofašista u ideološkom smislu...
može biti....možda zato i uvaljuju ovde to da ne bi mogao da upireš prstom na ukraine
ovaok nešto https://avatars.mds.yandex.net/get-znatoki/1449939/2a0000016e5254cdcbe42265d1eaf854821b/w1200
malo je i čudno da se to povezuje s njima kao da nam ispiraju mozak
može biti....
videlo se u Ukrjni da imaju statista za masovne filmske scene.......
Kažem MM prave vesti i snimke koji im odgovaraj a ne moraju preterano da imaju veze sa istinom.ne razumem šta si hteo da kažeš?
ali svastika menja boju, obično je crveno okolo, a sad je bilo dosta ovih plavo-žutih zastava, pa je svako video i poneku plavo-žutu sa svastikom ... mada pretpostavljam da su i ukrajinci zbunjeni oko toga ali u evropi mislim da i dalje ne smeš da mašeš svastika zastavom?
Wagner Gruppe je opasnijaDolaze Azov i Vagner.![]()
A Perković? On je malo blaža varijanta, fašisti ipak nisu toliko opasni, jel da?Opravdanje neonacističkih događanja u Srbiji. Zanimljivo.![]()
Thompson je nacionalistički pjevač. Ne znam da je ikada držao zastavu, ambleme, grbove i ostalu ikonografiju SS-a, nacista, ustaša i slično.A Perković? On je malo blaža varijanta, fašisti ipak nisu toliko opasni, jel da?
Radi itekakoKo kaže da je "zatvoren" Stormfront?
Pa kod njega uopće ne znaš ništa o svjetonazoru, znam da je pričao da mu je nečija nacionalnost nebitna i da ga nisu učili da mrzi ikoga. Kako god, našao si je nišu di će od krezavih debilčića uzimati paru. E sad, naravno da će se javno predstavljati kao desničar, Rvatna i filoustaša, ali to je nužno zbog PR-a.A Perković? On je malo blaža varijanta, fašisti ipak nisu toliko opasni, jel da?
To ti je Nedim iz tuzle I Dinko iz bjeljine, dva musliguza koji su došli u ns, tokom rata u bejha. Zamisli tad došli u Srbiju? I od tad rovare, protiv srbije, srba, placenici, glumeći te tobož antifasiste u ns vojvodini pa i Srbiji...Ko je taj SKOJ, i odakle njima pravo da pod Jugoslavijom prde u Srbiji? Jugoslavija odavno ne postoji, pogresili su drzavu...
sto se tice neonacista, imaju pravo na koncert, ukoliko i SKOJ moze da prdi ovde...
Srbi fašisti?Možda zato što su onomad recimo 1920. i Hitlerove pristalice bile na nivou statističke greške. Šta je posle bilo - znamo.
Znači neko je iz Tuzle, a neko iz Bijeljine i zato je loš. I šta kažeš, nema fašizma?To ti je Nedim iz tuzle I Dinko iz bjeljine, dva musliguza koji su došli u ns, tokom rata u bejha. Zamisli tad došli u Srbiju? I od tad rovare, protiv srbije, srba, placenici, glumeći te tobož antifasiste u ns vojvodini pa i Srbiji...
Nema ih ni za kombi...
Glupost...
Pa reci mi primer gde je srbin neki otišao u bejha kod muslimana tokom rata, oni ga primili da radi kao novinar bude predsednik nezavisnih novinara i konstantno laje protiv federacije muslimana i bakira?Znači neko je iz Tuzle, a neko iz Bijeljine i zato je loš. I šta kažeš, nema fašizma?
Ja mislim upravo kvazipatriotska opozicija dveri,zanoktici,a bogami i Djilas je poznat po antiromskim i antigey izjavama...Zna se ko je dozvolio - vuqler i njegovi kompanjoni, a indirektno 50+% idiota koji su glasali za njega i razni gownari iz inostranstva koji tu sotonu podrzavaju.
A tek koliko rusa vagnerovaca ima istetovirane kukaste krstove i ostale naci simbole.A ukrajinci gle cuda izabrali Zelenskog koji je delom jevrejskog porekla.Nebitno je šta je bilo pre 100 godina, bitnije je valjda šta se sad događa.
Ovi desničari pričaju bajke o nacizmu u Ukrajni, a neonacisti im partijaju pod prozorom u sred Beograda.
A tek koliko rusa vagnerovaca ima istetovirane kukaste krstove i ostale naci simbole.A ukrajinci gle cuda izabrali Zelenskog koji je delom jevrejskog porekla.
Neka meste imaju manje pajsera, neka više.Znači neko je iz Tuzle, a neko iz Bijeljine i zato je loš. I šta kažeš, nema fašizma?