Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 96.950
koga ti misliš da ubeđuješ o dijaboličkim potrebama ?
tebi se baš sviđa socijaldarvinizam i izuzetnost !
tebi se baš sviđa socijaldarvinizam i izuzetnost !
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ту превасходна апстрактна, изолована, романтичарска слобода јединке (Ренд, Ротбард, либертаријанизам), него слобода уз одговорност (Хајек, Берк). Слобода без одговорности је титоизам, европеизам и сваки други левичарски/центристички изам.
]А да левичаре мораш прашити томахавк ракетама, мораш. Нема дилеме. То нису људи, него животиње. Првом приликом ће ти испалити метак у потиљак.Међутим, неоконси су претерали са интервенционизмом након коначног пораза комунизма. Данас више нема потребе за 200 америчких база широм света.
meni je drustveno no no da deca u tim domovima odrastaju bez podrske bilo kod svoga. Opet kad imas nekog ko te finansira, daje podrsku, pa makar bio i *****, je potpuno drugacije nego kad imas podrsku takozvane drzave.Vidiš, meni je usvajanje dece od strane gej parova neki društveni no-no
Za abortus se slažem. Ubistvo.
Za mene su neprihvatljivi ti društveni "progresivci" koji u svakoj naopakoj islamskoj praksi nalaze kulturološko opravdanje, dok hrišćanstvu vade dušu iglom.
Ovaj fazon
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
Није ту превасходна апстрактна, изолована, романтичарска слобода јединке (Ренд, Ротбард, либертаријанизам), него слобода уз одговорност (Хајек, Берк). Слобода без одговорности је титоизам, европеизам и сваки други левичарски/центристички изам.
А да левичаре мораш прашити томахавк ракетама, мораш. Нема дилеме. То нису људи, него животиње. Првом приликом ће ти испалити метак у потиљак. Међутим, неоконси су претерали са интервенционизмом након коначног пораза комунизма. Данас више нема потребе за 200 америчких база широм света.
Јели? А какве су се страхоте догађале под либерализмом по латинској америци па и у самом језгру "слободарства" ?
Како би ти било да ти деца гладују или чак страдају ради "слободног тржишта"?
Јели? А какве су се страхоте догађале под либерализмом по латинској америци па и у самом језгру "слободарства" ?
Како би ти било да ти деца гладују или чак страдају ради "слободног тржишта"?
mijak;34978148 Како би ти било да ти деца гладују или чак страдају ради "слободног тржишта"?[/QUOTE:Их, и ти бре свашта питаш...
Он се за своју децу побринуо, сад би да се постара и за туђу, и додатно обезбеди своју!
To su interesi kolega i mi ih imamo samo što trenutno nismo u poziciji da možemo deliti pravduTo je demokratija za naftu !
Inventivnost nema granica ...
Da podsetimo na temu na kojoj se puno pisalo