Neodlucnost

ludopileglodjekosku:
Ma nisi ti Maza, nego jedno razmaženo derište koje roditelji nisu dovoljno tukli kad je trebalo. Kako ćeš da se ponašaš prema ljudima, tvoja je stvar. Ali nema potrebe da izigravaš slatku malu. Ti bi da se.... a ne bi da ti uđe! E, pa u realnom svetu ne ide baš tako. Jer naći će se neka budala kojoj tvoje oću piškim-neću piškim-igrice neće biti preterano zanimljive pa ćeš jednoga dana osvanuti sa masnicom na oku (u najboljem slučaju)! Zato se bolje opameti na vreme! Ako hoćeš da se *****š, kurvaj se! Nema potrebe da od toga praviš filozofiju! Nisi dovoljno pametna za tako nešto!

Kakve reci???? Ako bi zbog nekog osvanula sa masnicom na oku...taj bi u roku od 24h bio 2 metara ispod zemlje...

Doslo je i mojih 5 min....Sa Markom definitivno nema nista..cak se 2 nedelje nismo ni culi...Filip...onako...tu je..i nije tu....Ali moja ljubav........crnogorac JE TU......xaxaxaxaaxaxxax....Mnogo mi je sladak...ali mora nekako da ga sj..eb..em...Da se pusi debil....Ne mogu neke stvari da mu oprostim..ni da zaboravim..A mnoooogggooooooo mi je lepooo sa njim.......

Back