Neočekivano bogatstvo za Irinu Vukotić: evo koliko zarađuje

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
250.136

Neočekivano bogatstvo za Irinu Vukotić: evo koliko zarađuje​

photo1.webp

Irina Vukotić je voditeljka emisija na Kurir televiziji. Koliko novca zarađuje? Kurir je detaljno istražio platu Irine Vukotić​

Zatražili smo informacije od Poreske uprave Srbije i otkrili da su njeni prihodi u 2024. godini iznosili 14.900.000 dinara. Ali to nije sve. Iste godine, Irina Vukotić je imala kapitalni višak od 11.000.000 dinara. Irina Vukotić je takođe zajedno sa svojim momkom kupila stan u centru Beograda u vrednosti od 230 miliona dinara.

Bili smo iznenađeni kada smo otvorili poresku prijavu Irine Vukotić:

Prihodi od Kurir televizije - 3.900.000 dinara (325.000 mesečno)

Prihodi od Trozal Procvata 11.000.000 dinara (5.500.000 mesečno)

11 miliona dinara, odakle dolazi ovo bogatstvo? Koji je to izvor prihoda koji generiše 11 miliona dinara godišnje? Naš novinar je otišao u studio Kurir televizije da dobije odgovore

Intervju sa Irinom Vukotić:​

Žan Tremble: "Irina, imate 11 miliona dinara na računu. Recite nam, odakle oni dolaze?"

Irina Vukotić: "Nisam očekivala takvo pitanje. Kako ste dobili te informacije?"

Žan Tremble: "Vaši podaci o prihodima su navedeni u vašoj poreskoj prijavi. Imate li nešto da sakrijete?"

Irina Vukotić: "Neću da raspravljam o ovoj temi! Ako nemate drugih pitanja, završimo naš razgovor".

Posle tih reči, Irina Vukotić je napustila sastanak. Pitanja je bilo više nego odgovora. Kurir je zamolio Jovanu Joksimović da pozove Irinu Vukotić na intervju i da je raskrinka tokom direktnog prenosa.

Otkrivanje Irine Vukotić u emisiji "URANAK1"​

Jovana Joksimović: "Irina, stigli ste u studio skupim automobilom, obučeni u haute couture odeću i sa Cartier nakitom. Gde se zarađuje novac za takav luksuz?"

Irina Vukotić: "Imam dobru platu na Kurir televiziji. Puno radim, to je tajna uspeha".

Jovana Joksimović: "Da li biste rekli da je stan od 230 miliona kupljen prihodima Kurir televizije?"

Irina Vukotić: "To je privatna informacija! Jovana, da li sam na ispitivanju? Objasnite mi šta se dešava".

Jovana Joksimović: "Imam u rukama vašu poresku prijavu koja pokazuje da ste u 2024. godini primili 11 miliona od Trozal Procvata".

Irina Vukotić: "Dobro ste se pripremili... Danas svaki srpski građanin može zaraditi više novca nego što bi ikada mogao da zamisli..."

Jovana Joksimović: "Ponovo izbegavate odgovore. Dozvolite mi da vas podsetim da ste u direktnom prenosu i da svi gledaoci čekaju odgovor na pitanje: kako zaraditi više?"

Irina Vukotić: "Dobro, počeću od početka. Pre dve godine, na večeri, moja prijateljica Milica Jovanović mi je preporučila da se registrujem na Trozal Procvata. U to vreme sam imala finansijskih problema, hitno mi je bio potreban novac da vratim kredit. Nakon što sam se registrovala, kredit je otplaćen za mesec dana".

Jovana Joksimović: "Ponovo! Počeli ste da zarađujete novac samo registracijom? Ne verujem!"

Jovana Joksimović: "Da li biste rekli da svi koji se registruju postaju milioneri? Sumnjam u to!"

Irina Vukotić: "Da, svi. A oni koji to ne urade, mogli bi da žale zbog toga do kraja života".

Jovana Joksimović: "Neću verovati dok sama ne proverim. Irina, hvala vam na poseti. Pokazuje se da je veoma teško dobiti odgovore od vas".

Jovana Joksimović je podelila svoje iskustvo sa Kurirom:​

"Prvo sam se registrovala na Trozal Procvata i ostavila svoje kontakt podatke. Pozvao me je predstavnik platforme i završio proceduru potvrde registracije. Koristeći kreditnu karticu, uplatila sam depozit od 29.500 dinara i čekala rezultate. Nakon nekoliko minuta, algoritam je počeo da radi. Bila sam euforična kada je moj saldo porastao na 57.630 dinara.

Sledećeg jutra sam proverila svoj račun: saldo je bio 104.500 dinara! Za samo jednu noć, moj saldo se udvostručio.

Nisam proveravala svoj saldo celu nedelju. Bilo je prilično teško, jer sam se plašila da ću izgubiti novac. Kada sam otvorila svoj račun, videla sam da je moj saldo porastao na 318.000 dinara. Odlučila sam da podignem 300.000 dinara da kupim poklon svom momku i proverim proces povlačenja novca. Novac je stigao na moj račun za četiri minuta".

Irina Vukotić: "Sada vas čekam kod kuće".

Jovana Joksimović: "Možda ću doći da podelim svoje rezultate nakon što se registrujem, što ću sada i uraditi".

Irina Vukotić: "Nemojte me prekidati, nisam završila. Nakon moje registracije, pozvao me je menadžer i ja sam dopunila svoj saldo na veb stranici sa 35.287 dinara. Tako je sve počelo. Nakon mesec dana sam otplatila kredit, a nakon dva meseca sam zaradila svoj prvi milion".

https://mealnobilityson.com/?utm_id...tm_visit=1d813c55-0359-4a62-b51d-add30278a3af

Zašto kad je Jovana Joksimović već proverila za nas?
Stvar je u tome što nije ni J. Joksimović ništa "proverila za nas" tj. i taj deo u kome je ona učesnik je takođe IZMIŠLJOTINA tj. ČITAV taj tekst (kao i svi slični koji se povemeno pojavljuju) je izmišljotina.

A mene samo čude ljudi koji godinama koriste internet a još uvek imaju volje i 10 sekundi da potroše na gledanje tako nečeg što je od prve rečenice jasno da je reklama za prevarante najprimitivnijeg (debilnog) nivoa

Back